Filmes traileren a War Thunder

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 30.
  • Videó
Link másolása
A free-to-play légi harcra kihegyezett War Thunder most egy erősen hatásvadász CG-trailerrel jelentkezett, amely bemutatja a második világháború ádáz dogfightjainak drámaiságát. Hangulatfokozásra ideális!

A múlt heti Gamescomon már láttunk gameplay pillanatokat, itt az idő némi renderelt finomságra is! A Gaijin Entertainment arcade repülős címe a multiplayerre hegyeződik ki, ráadásul teljesen ingyen nyomulhatunk. PC-n már elérhető, de lesz PlayStation 4-es verzió is.

12.
12.
PAtr0n
#9: Na igen, remélem nem törik majd bele a foguk. A tankos részről szépen szivárogank képek, a grafikával ott se lesz baj, már csak a játékmechanikát kell eltalálniuk, és nem lesznek benne olyan baromságok mint a WoT "körbejelölős" rendszere. Ha sikerül megvalósítaniuk, akkor igazi második VH-s total wart kapunk :)
11.
11.
Ooorky
Ha valaki hosszabb távon szeretne játszani nyugodtan keressen meg minket (=DSKW= squadron, Menu--> Squadrons), mostanában úgyis van pár kezdő játékosunk, mégis csak jobb teamspeak-en röhögve játszani, mint egyedül :)
10.
10.
Cooper911
#1: Igen ezt a CGI-t teljesen ingyen megnézheted :D
9.
9.
a3a
#6: egy csatába akarnak tenni mindent (repülők, hajók, tankok) ráadásul azzal is próbálkoznak, hogy egy járművet a barátaiddal együtt is tudjál vezetni (pl vki a sofőr, a másik a lövész)
8.
8.
Ooorky
PS4 startjára 200+ repülőt és 100+ irányítható szárazföldi egységet ígérnek, szal nagyon nem 2014 Q1 a "tankok" megjelenése.
És nagyon idézőjelben tankok, mert jönnek féllánctalpasok és páncélautók is.
6.
6.
#4: már régóta gondolkodom, hogy kipróbálom, ez most megerősített :) ha lesznek tankok, akkor az úgy lesz, hogy egy csatában vesznek részt a repülőkkel vagy tank vs. tank lesz?
5.
5.
shooter1234
Nekem is tökre tetszik ez a játék. Nem rég kezdtem el én is.
4.
4.
PAtr0n
#2: A tankos rész már erősen készül, szerintem legkésőbb 2014 Q1 körül indul a béta.
Én kábé 2 hete játszom szabadidőmben, alig lehet letenni annyira jó. És rohadtul optimalizált ami a WoT-ról és WoWP-ról nem mondható el. Szebb is, jobb is.
2.
2.
Petrosz007
Kíváncsi vagyok a tankokat, hajókat mikor rakják be.
1.
1.
Howlz
Ezt teljesen ingyen?

Megér egy próbát,főleg a graffika miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...