Nincs többé Xbox Live Marketplace

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 30.
  • Hír
Link másolása
Az Xbox Live Marketplace a Games for Windows Live Marketplace-szel ellentétben nem szűnik meg, viszont átnevezték: mostantól Xbox Games Store lesz a piactér hivatalos neve.

Mostantól Xbox Games Store (magyarul Xbox Games Áruház) az Xbox Live Marketplace neve, a Microsoft állítólag már a hét folyamán átcímkézte az online boltot, de a hír csak most futott egy kört a sajtóban.

A Microsoft szerint pusztán áramvonalasításról van szó: az Xbox Music Store és az Xbox Video Store mellett az Xbox Games Store elnevezés révén a felhasználók könnyebben megtalálják a kívánt tartalmakat az Xbox 360-on és majd az Xbox One-on.

Persze változás ide vagy oda, az átalakítások legfontosabb lépése mégiscsak a Microsoft Pontok kivezetése volt.

3.
3.
AK-87
Hívják a dolgaikat ahogy akarják csak ne tegyék azt a 360-nal amit,szegény x classiccal tettek.Pedig az 1000-szer frankób volt.
2.
2.
Quent1n
#1: Ezen röhögtem én is, Xbox Games Áruház :D Amúgy jogos a változtatás valóban legyen csak egységes neve az áruházaiknak, ha sablon név ha nem. :)
1.
1.
Lacee.
Ha már az áruházat magyarra fordították a games-et már miért nem lehetett? Amúgy szerintem ennél nagyobb sablon nevet nem is választhattak volna, nekem jobban tetszett a marketplace (nem mintha bármit is számítana).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...