Huszonöt percen át mozog az Outlast

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 1.
  • Videó
Link másolása
A horrorrajongók alighanem tűkön ülve várják a jövő héten megjelenő Outlastet, nekik kedveskedünk most egy közel huszonöt perc hosszú gameplay felvétellel. Ajánlott estig várni a megnézésével!

A Bloody Disgusting csapata - ami már most kikiáltotta az Outlastet az év legfélelmetesebb címének - szállította a játék 25 perces gameplay felvételét; a hétvégén zajló PAX Prime-on kiállított demó végigjátszását nézhetitek meg. Az Outlast egyébként szeptember 4-én landol a Steamen, a PS4-es változat jövőre érkezik meg belőle. Köszi, Tücsök112!

10.
10.
kirpill
nagyon ütős lett:
http://www.youtube.com/watch?v=rNC5azlQK2s
9.
9.
bitbandita
Kíváncsi vagyok ez milyen vason futott ilyen iszonyat alacsony fpssel. Még max -4, -5 és diavetítés lenne az egészből.
8.
8.
Gora
Nem kell minden játéknak megváltania a világot. :D
7.
7.
Zombiekiller6
ja elfelejtettem mondani, hogy uncsi, ronda és szar a betűtípus
6.
6.
Zombiekiller6
csak 24 percen keresztül mozog
4.
4.
pimpa25
A hangulat rendben van,de az AI valahogy nem igazán győzött meg.Az addig szép és jó,h keresgél minket,meg üldözés közben reagál,de amikor a rácson keresztül farkasszemet nézett a 2 bőrpofával a fickó,és semmi reakció,na az elég lehangoló volt.Nagyon úgy néz ki,h egészen addig,amíg ténylegesen interakcióba lehet velük lépni,csak script az ellen,nem vesz tudomást a környezetről,hiába állsz a képébe belefelé.
3.
3.
DON GONDOCS
Minden megvan benne hogy egy jó horror játék legyen. (helyszín, hanghatások, atmoszféra)
2.
2.
Dízel
ez most akkor olyan lesz mint a slender? csak egy kicsit komolyabb hangvétellel? menekülni észnélkül? a végén elég hatásvadász a játékmenet... sok lesz benne a script? mert az egy bizonyos mennyiségben jó, de ha túlzása van véve akkor megtöri a játék lendületét.
1.
1.
Gora
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...