Bemutatkozik a PlayStation Vita TV

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony vadonatúj kütyüt mutatott be a japán sajtótájékoztatóján, a nappaliba szánt PlayStation Vita TV célja az, hogy összekösse a PS4-et, a PS Vitát és a tévédet. Japánban már novemberben megjelenik.

A PlayStation Vita TV egy 6 x 10 centiméteres kütyü, ami a tévédhez kapcsolódik. A PS Vita hardverét használja, lehet DualShock-kontrollert dugni rá, képes a Vita- és a PSP-játékok futtatására, de hozzáférést biztosít mindenféle szórakoztató szolgáltatáshoz, illetve a PS4-es keresztplatformos funkciók és a Remote Play is elérhetők vele.

A fenti trailer nagyjából bemutatja, milyen helyzetekben jöhet jól egy ilyen eszköz, az egyik legérdekesebb talán az, hogy a hálószobád tévéjére kötve akkor is hozzáférhetsz a PS4-es játékaidhoz, ha mondjuk a nappaliban már valaki elfoglalta a helyet. A PS Vita TV november 14-én jelenik meg Japánban, 9480 jenbe kerül majd, de lesz belőle egy olyan bundle is, amihez DualShock 3 kontroller és 8 GB-os memóriakártya is jár.

A Sony a japán sajtókonferenciáján jelentette be azt is, hogy a távol-keleti országban 2014. február 22-én kerül boltokba a PlayStation 4.

9.
9.
greenmelon
#8: Huszon-párezer forint.
8.
8.
NECROSMOKE
Az a 9500 yen kb. mennyi ft felel meg?
7.
7.
Sid3481
Tényleg nagyon tuti kis cucc, és legalább nem NFL megy közben!:D
6.
6.
Yanez
Akkor játszhatok a Vita-val a tv-n is, csúcs! Most akkor olyan mintha mégegy nagy konzolom is lenne. :)
4.
4.
greenmelon
Jó kis cucc, az a funkció külön királyság, hogy tudom vele használni a PS-t ha az a másik szobában van, és ennyi pénzért nem is drága.
3.
3.
Huntsman
Így kell ezt csinálni. Nem nyomják le az ember torkán mint MS-ék. Szeretem, ha van választási lehetőségem, hogy kell e vagy nem. Én maradok csak az alap konzolnál vita meg vitatv nélkül.
2.
2.
Game Fan
Ez egy érdekes kütyü. Tipikus casual cucc de szerintem még mindig több létjogosultsága van mint az Ouya és barátainak. Nekem nagyon, tetszik egy PS3 mellé pedig így egy igazi médiacenter lehet. (Azért a ps3 mellé mert ez ugye Dual3-as a ps4 pedig ne támogatja a dual3-at :( de így lesz két joy ehhez is meg a ps3-hoz is)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...