Megvan az Electronic Arts új vezérigazgatója

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 18.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Andrew Wilsont az EA Sports és az Origin fejesét nevezték ki az Electronic Arts vezérigazgatójává, a kiadó a minap jelentette be John Riccitiello utódát. Wilson fiatal és tehetséges az EA szerint, ami jó dolog.

John Riccitiello márciusban nyújtotta be a lemondását, a helyét ideiglenesen Larry Probst vette át. Az Electronic Arts hosszasan kereste a vezérigazgató utódát, a cégen belül és kívül is körbenézett (állítólag Don Mattrick is szóba jött jelöltként), végül Andrew Wilson személyében találta meg a megfelelő embert.

Wilson 39 éves, Ausztráliában született, 2000 óta dolgozik az EA-nél, és az elmúlt tizenhárom évben megfordult a kiadó ázsiai, európai és amerikai szárnyainál is. Egy ideig ő volt a FIFA-sorozat vezető producere, majd 2011-ben kinevezték az EA Sports, később az Origin igazgatójává is. Ez az első alkalom az EA történetében, hogy egy korábbi stúdiómunkatárs lesz a vezérigazgatója.

Wilson célja az, hogy felkészítse az EA-t "a digitális jövőre", "lenyűgöző játékokat és szolgáltatásokat szállítson minden platformra" és fenntartsa a kiadó nyereségességét. Egyebek mellett évi 800 ezer dollárt keres majd, az egyelőre nem világos, hogy az EA Sports és az Origin vezetése továbbra is az ő feladata lesz-e.

52.
52.
Cassidian
#38: "azok akikre köpködsz épp akkoriban foglalják le a szállodai szobáikat a januári utazáshoz"

Ez elég gyanúsnak hangzott. Valószínűleg te inkább a családi pótlékért sorba álló fajta vagy, nem a januári utazós.
50.
50.
Bobby Kotick
Wolf fennhangon buzizik, miközben férfi ánuszokról és nemátalakító műtétekről fantáziál a kommentjeiben. Ennyire megbomlott az elméje az elfojtástól, másra vetíti ki a saját vágyait, hogy legalább így ki tudja élni a fantáziáit, ugyanis nem meri még magának sem bevallani a másságát. Szerencsétlen nagyon leépült szellemileg, elég megnézni mit produkált az utóbbi időben, ez már nem vicces és nincs semmi sportértéke, egyszerűen ignorálni kell a nyomorultat, van elég baja így is.
42.
42.
Harkov
Ne kezdjétek már megint!
FirstBFCommander, te minek erőlködsz? Már csak szélárnyékában mersz megszólalni? Kell valaki aki fogja a kezed?

Bobby, a nagyzolós viselkedésed tipikus panelproli trollra utal. Tőled még nem láttam olyan kommentet, aminek ne lett volna anyagi vonzata. Eléggé szegényes lehet a lelki világod, ha mindenre ez a válaszod.

Wolf, te pedig kezdhetnék valamit magaddal. Nélad is lóg a lóláb.
26.
26.
Bobby Kotick
Jó egészséget és a munkában sok sikert kívánok. Remek választás.
#teamEA
22.
22.
Donpedro
Peter Moore-ral sokkal jobban jártunk volna :(
18.
18.
Gamerdavid
komoly üzletembernek látszik.
14.
14.
MoRT2195
Ez a csávó engem nagyon irritál. Nem tudom mért, de mindig kiráz a hideg amikor meglátom egy élő shown (E3, GamesCom, stb.). Na azt meg ki nem állhatom, hogy ötvenezerszer elmondja, hogy "sport, sport, sport sport, sport, sport,sport, sport, sport,sport, sport, sport, sport, sport, sport, sport, sport, sport, sport, sport, sport.......)
11.
11.
dBLOOD
LOL Pont a Sports éléről! Ugyanaz a moslék fog tovább menni mint eddig, futószalagon jönnek ki a copy-paste módszerrel készített játékok a saját kémprogram-platformjukra.
4.
4.
BrendOoN
Könyörgom #2 mond, hogy ezt nem volt komoly. Miben mutatott fejlődést az Ea, amíg ő volt a gorè?
1.
1.
Huntsman
Ideje volt Riccitiello-t ellapátolni végre. Annyi kárt okozott a játékiparnak, hogy csak na.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...