Decemberben leáll a Warhammer Online

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 19.
  • Hír
Link másolása
A Mythic bejelentette, hogy december végén leállnak a Warhammer Online: Age of Reckoning szerverei. Mivel a licenc lejár, az érdeklődés pedig lankad, így nincs értelme folytatni az MMO üzemeltetését.

A Warhammer Online: Age of Reckoning szerveri december 18-án leállnak, erősítette meg a Mythic. A márka tulajdonosával, a Games Workshoppal kötött licencszerződés lejárt, az elmúlt nyolc évben közösen dolgozott együtt a két cég az MMO megalkotásán és üzemeltetésén.

Már nem árusítják a három hónapos hozzáférést biztosító kódokat sem, szeptember 18-tól az accountok automatikusan megújulnak, így az MMO leállásáig szabadon játszhatnak majd a jelenlegi felhasználók.

A Mythic csapata még egyszer megköszönte a játékosoknak mindazt a támogatást és elkötelezettséget, amit az elmúlt öt év során tanúsítottak.

A Warhammer Online: Age of Reckoning pontosan öt éve, 2008 szeptember 18-án jelent meg.

6.
6.
Csoki80
Tesóm is megvette anno díszbe, nyomták, vagy egy hónapot oszt visszamentek wowozni. Azért mutatóba tényleg hagyhatnának egy két servert a fanoknak, bizti kifizetnék. Nem egy nagy összeg.

Ha belegondoltok lassan a wow is ide tart, legalább is épülget lefele.....

4.
4.
AnimeWarlord
Ez történik ha kiadnak egy online játékot aztán sz@rnak bele.
3.
3.
slawter
Én a remek Collectors Edition miatt vettem meg a megjelenés napján - micsoda harc ment érte, majdnem lecsúsztam róla az előrendelés elenére is, aztán jött a csoda, valaki visszamodnta, jeee (mert Győrbe 4 darab jött)-, a játékot is pár hétig totlam csak. Pár éve megitn akratam vele játszani, de látva, hogy milyen romlás ment végbe, és hogy ismerősök nem jönnek, lemondtam róla. Pedig nagyon jó játék volt, ekllő újításokkal, remek hnagulattal, és Warhammer, ugye...
Azért szép gesztus lenne ,ha 1-2 szerver megmaradna, és játszhatnának az emberek, mondjuk egyszeri 10-15 eurós befizetéssel. Biztosan pár ezren maradnának - így én is szívesen visszamennék.
1.
1.
sleki666
Indulás napján kezdem anno játszani vele, de pár hónap alatt totál üresek lettek a szerverek, aztán én is abbahagytam, pedig abban az időben ez egy nagyon jó MMO volt. Kár érte, de ez van...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...