Interaktív traileren a Hellraid

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 24.
  • Videó
Link másolása
Új előzetest kapott a Hellraid, ráadásul az interaktív fajtából: a játék előzményeit elmesélő trailerben egy szerzetest kell biztonságba menekítenünk az életére törő rémségek elől. Izgi lesz!

Edyn testvér arra ébred, hogy a kolostort mindenféle rémálomszerű szörny lepte el, neked kell segíteni neki, hogy biztonságba jusson! A Hellraid új interaktív előzetese a játék előzményeit meséli el, de a végkifejlet a te kattintásaidon múlik - a YouTube-kommentárok legyen bekapcsolva.

A Hellraid elvileg még idén megjelenik, méghozzá PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

9.
9.
TheNick
Nem szabad trailer alapján ennyire komoly következtetéseket levonni. Ez csak egy szimpla játék volt a Youtube-on szerintem, ilyet már ezelőtt is sokszor láthattunk különböző videósoktól.

Jómagam nagyon ritkán nézek trailereket, általában megvárom a játékot és meglesek egy-egy gameplay-t róla. Ha tetszik amit látok, akkor vagy kipróbálom és később, vagy egyből beruházok rá.
8.
8.
markoci555
miután az elsőt failra csináltam, a ládásat, abba is hagytam az egészet... szinte biztos vagyok benne, hogy egyetlen egy ág van amin kiviheted, és mindig a kettő közül 1 biztos halál, semmi kreativitás hogy több szál legyen, rögtön kinyír, elvette a kedvem a játéktól...
7.
7.
TheNick
Érdekes volt az előzetes. Akinek korábban volt már szerencséje kalandregényekhez, azt megcsaphatta ennek a hangulatnak a szele, nekem egyből azok ugrottak be. Igaz itt csak rossz és jó döntések voltak, de ötletesnek ötletes.
5.
5.
drat576
Ez egy szar, anno a Dishonored interaktív videójában pont az volt a jó, hogy bárhogy meg lehetett oldani a szituációt, erre ez......persze maga a játék még lehet jó.
4.
4.
Dugong
Igencsak szívatós egy előzetes!
3.
3.
balint23h
#1: Aligha. De az ilyen interaktív bigyókban mindig választani kell.
2.
2.
norbio
eeeeeeeez nagyooon jóóó :D
1.
1.
Yanez
Tényleg ekkora baromság lesz, mint a videóban lehet látni vagy én értettem félre? Arra gondolok, hogy ott áll előtted az életerő szérum meg a láda, erre csak az egyiket lesz lehetőség választani? Miért, ha ott áll mindkettő???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...