Blogajánló: GTA, Diablo III, Joker és az unalom

  • Írta: Scoo
  • 2013. szeptember 24.
  • Hír
A nap már órák óta fent van, de mi még csak most botladozunk ki a bárból. Totálisan kikészültünk, járni alig bírunk, csak arra van erőnk, hogy egymást szidalmazzuk a régi sérelmek miatt.

Talán nem kellene vezetni ilyen állapotban, de Istenem, nagy ez a város! A körülményekhez képest óvatosan próbálok haladni, de alig gurulunk tíz métert, máris karambolozunk. Mindezt pont egy ******ott rendőr kocsi orra előtt! A sziréna azonnal felüvölt, én pedig gondolkodás nélkül a gázba taposok. Józanul se könnyű lerázni a fakabátokat, így meg pláne. Azt hittem, ennél rosszabb már nem lesz, de ekkor az anyósülésről Trevor az üldözőket elkezdette megszórni ólommal. Jól kezdődik ez a hét.

Hopsz, mindjárt egy óra! Ideje megírni a blogajánlót! Xbox kikapocs, Word megnyit. Gyorsan, gyorsan.

Grand Theft Auto V:

Éveket vártunk rá, de végre megérkezett a legújabb GTA-rész, a jelenlegi generáció legjobb sandbox játéka. Csúcsokat dönget eladásban, a kritikák 10/10 pontokat szórnak rá. Sokan már az év játéka címet is odaadnák neki. Igazuk van? DaemonX egy mindenre kiterjedő, igen alapos tesztet írt a játékról. Kár lenne kihagyni, akárcsak szerinte a játékot. „A Grand Theft Auto V fantasztikus játék lett. Nem csak a jelen konzolgeneráció egyik legnagyobb darabja, hanem véleményem szerint minden idők egyik legjobb játéka is.”

Yanez ezzel szemben már nem volt ennyire elnéző a játékkal. „ Ugyanaz a GTA, amit már előtte is láttunk! A Rockstar előtt ugyan megemelem kalapom, mert tényleg sok erőt fektettek a sztoriba és annak filmes beütésébe, de kb. ennyi.”

Szerintetek kinek van igaza?

Diablo III - Reaper of Souls:

A Diablo III sokakat megosztott. InGen ugyan 9.6 pontra értékelte a játékot, de sok rajongó elpártolt a sorozattól, mondván ők nem ezt várták. Ha minden igaz, a Blizzard hamarosan gyökeresen megváltoztatja a játékot. Necreon összeszedte nekünk, hogy milyen újítások várhatóak. „2014-ben bevonul a nehéztüzérsége Reaper of Souls címmel, ami úgy néz ki, azzá a Diablo III-má teszi majd, amit szeretnénk.”

The Bureau - XCOM Declassified:

Sokan, akik azt hallják, hogy XCOM, egyből visszarepülnek 1994-be, amikor kiadták az első részt. Bár sokáig a The Bureau az XCOM sorozat égisze alatt készült, viszont nem véletlen, hogy végül nevet változtattak. A végső termék nem győzött meg mindenkit. ApexShow-t se. „Ha minden úgy ment volna, ahogy annak lennie kellett, nem mindennapi játék lehetett volna belőle, ami érződik is a játékon.”

Joker:

A játékok után ideje másfelé is kacsintgatni. Sokan biztos unatkoztok az iskolában. Ilyen esetekre nincs is jobb, mint egy képregényt olvasni a pad alatt. Slawter egy kiváló ajánlót írt nekünk, melyben kedvenc bőregerünk legnagyobb ellenfele, Joker a főszereplő. „Durva, művészi, mocskos, felkavaró, kellően mély, ugyanakkor roppant szórakoztató, hibátlan képregény.”

Unalom:

Ha pedig nincs képregényed, vigyázz, úgy ne járj, mint naab novellájának a hőse. „Rezzenéstelen tekintettel bámult rám. Én viszonoztam egy ásítással. Látszott rajta, hogy nem szereztem nála jó pontot ezzel.”

Jövő héten találkozunk. Addig is irány Los Santos!

32.
RetecH
Grat aki bejutott!
A vita pedig unaalmaas! Lassan minden 2. hírnél van ilyen szóval már nem képes felkelteni az érdeklődésemet.
31.
FrankBlack
grat mindenkinek, aki bekerült :)
30.
JBoy
Van benne újdonság (GTA5), de azért elviseltem volna még valami lenyűgözőüberfrankókorszakalkotó valamit. :D Számomra egy újabb remek gta, de semmi extra amire azt mondanám, hogy b.zd meeeeeeeeeg!
29.
giga321
Talán èn vagyok a földön az egyetlen ember akit totálisan hidegen hagy a gta. Túl nagy a hypeja. Sőt még reggel vezetés közben , Balázsék a morning showban is erről beszéltek. Hogy elérte az 1 milliárdot. Jó mondjuk kicsit összekevertêk a gran turismóval, de kijavították. Amúgy jó blog és jó ajánlók lettek.
28.
kazuma1989
GTA-t nem értem mért szólják le a pcsek.Nem minden a grafikáról szól.Én igénytelen vagyok mivel nekem tökéletesen megfelel a grafikája?-----Konzolosok 99%ának ugyanúgy van pcje-----...Egyébként ha kijön pcre ugyanúgy kipróbállom énis :)
27.
trion96
#22: "off: szégyeljétek a pofátok, hogy már a blogajánlónál is ezt mûvelitek! Flamefools!" Igaz! +1

Amúgy nagyon jó blogok. DaemonX tesztjét már pár havernak linkeltem facebookon :D
26.
Csoki80
GTA Nagyon jó lehet, majd kipróbálom egyszer, ha lesz a sarki fűszeresnél használtban.
A Diablo III meg kellemes csalódás a PC után azt is beszerzem.

Az ajánló is szuper.Köszönöm.

PC meg fuj miaz vaze?
Jha most is aszt nyomom kb ehh XD

25.
Necreon
#24: Én köszönöm a motivációt, mert talán most érzem először hogy érdemes is írni.
24.
Scoo
Köszönöm srácok. Egy ideig féltem, hogy kevés blog fog születni a héten, de szerencsére volt miből válogatnom :)
23.
bitbandita
Én is szeretném, ha kijönne pc-re (GTA, ofkorz). A IV. nem jött be, nem úgy a San Andreas, az volt kedvencem. Ez az új pedig nagyon a SA-ra hajaz abból, amit eddig láttam belőle, az újítások (pl 3 játszható főszereplő, váltás egyik karakterről a másikra, stb) előtt pedig le a kalappal.
22.
Yanez
Ez az ajánló jó lett és pacsi, mert én is ott virítok!

off: szégyeljétek a pofátok, hogy már a blogajánlónál is ezt mûvelitek! Flamefools!
12.
exonic
Szép ajánló és igényes blogok! :)
A GTA Megateszt számomra pedig különösen!
7.
metercsiken
Jó ajánló! Jó blogok! : )
5.
Jared
#2 az hát most megtalálunk és szétdobáljuk a házadat konzolokkal :) amúgy fasza blog
3.
zoomer
mondom ezt ugy h ki se probáltam mert már nincs konzolom de tudom h mire számithattam volna ha pl nem válok meg konzolomtol.példa rá h gta 4 is kb ebbe a hype ba volt és és csalodottan néztem vissza a képernyömre
2.
zoomer
ez a gta a mai konzolokon nem hiszem el h olyan egetrengetö lenne vannak jobb gammák is sztem jelen konzolgeneráciora de ha jönne mondjuk egy pc átirat lehet változna a véleményem....
1.
Freed
Nem kérdés...kííírály!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...