Blogajánló: GTA, Diablo III, Joker és az unalom

  • Írta: Scoo
  • 2013. szeptember 24.
  • Hír
Link másolása
A nap már órák óta fent van, de mi még csak most botladozunk ki a bárból. Totálisan kikészültünk, járni alig bírunk, csak arra van erőnk, hogy egymást szidalmazzuk a régi sérelmek miatt.

Talán nem kellene vezetni ilyen állapotban, de Istenem, nagy ez a város! A körülményekhez képest óvatosan próbálok haladni, de alig gurulunk tíz métert, máris karambolozunk. Mindezt pont egy ******ott rendőr kocsi orra előtt! A sziréna azonnal felüvölt, én pedig gondolkodás nélkül a gázba taposok. Józanul se könnyű lerázni a fakabátokat, így meg pláne. Azt hittem, ennél rosszabb már nem lesz, de ekkor az anyósülésről Trevor az üldözőket elkezdette megszórni ólommal. Jól kezdődik ez a hét.

Hopsz, mindjárt egy óra! Ideje megírni a blogajánlót! Xbox kikapocs, Word megnyit. Gyorsan, gyorsan.

Grand Theft Auto V:

Éveket vártunk rá, de végre megérkezett a legújabb GTA-rész, a jelenlegi generáció legjobb sandbox játéka. Csúcsokat dönget eladásban, a kritikák 10/10 pontokat szórnak rá. Sokan már az év játéka címet is odaadnák neki. Igazuk van? DaemonX egy mindenre kiterjedő, igen alapos tesztet írt a játékról. Kár lenne kihagyni, akárcsak szerinte a játékot. „A Grand Theft Auto V fantasztikus játék lett. Nem csak a jelen konzolgeneráció egyik legnagyobb darabja, hanem véleményem szerint minden idők egyik legjobb játéka is.”

Yanez ezzel szemben már nem volt ennyire elnéző a játékkal. „ Ugyanaz a GTA, amit már előtte is láttunk! A Rockstar előtt ugyan megemelem kalapom, mert tényleg sok erőt fektettek a sztoriba és annak filmes beütésébe, de kb. ennyi.”

Szerintetek kinek van igaza?

Diablo III - Reaper of Souls:

A Diablo III sokakat megosztott. InGen ugyan 9.6 pontra értékelte a játékot, de sok rajongó elpártolt a sorozattól, mondván ők nem ezt várták. Ha minden igaz, a Blizzard hamarosan gyökeresen megváltoztatja a játékot. Necreon összeszedte nekünk, hogy milyen újítások várhatóak. „2014-ben bevonul a nehéztüzérsége Reaper of Souls címmel, ami úgy néz ki, azzá a Diablo III-má teszi majd, amit szeretnénk.”

The Bureau - XCOM Declassified:

Sokan, akik azt hallják, hogy XCOM, egyből visszarepülnek 1994-be, amikor kiadták az első részt. Bár sokáig a The Bureau az XCOM sorozat égisze alatt készült, viszont nem véletlen, hogy végül nevet változtattak. A végső termék nem győzött meg mindenkit. ApexShow-t se. „Ha minden úgy ment volna, ahogy annak lennie kellett, nem mindennapi játék lehetett volna belőle, ami érződik is a játékon.”

Joker:

A játékok után ideje másfelé is kacsintgatni. Sokan biztos unatkoztok az iskolában. Ilyen esetekre nincs is jobb, mint egy képregényt olvasni a pad alatt. Slawter egy kiváló ajánlót írt nekünk, melyben kedvenc bőregerünk legnagyobb ellenfele, Joker a főszereplő. „Durva, művészi, mocskos, felkavaró, kellően mély, ugyanakkor roppant szórakoztató, hibátlan képregény.”

Unalom:

Ha pedig nincs képregényed, vigyázz, úgy ne járj, mint naab novellájának a hőse. „Rezzenéstelen tekintettel bámult rám. Én viszonoztam egy ásítással. Látszott rajta, hogy nem szereztem nála jó pontot ezzel.”

Jövő héten találkozunk. Addig is irány Los Santos!

32.
32.
RetecH
Grat aki bejutott!
A vita pedig unaalmaas! Lassan minden 2. hírnél van ilyen szóval már nem képes felkelteni az érdeklődésemet.
31.
31.
FrankBlack
grat mindenkinek, aki bekerült :)
30.
30.
JBoy
Van benne újdonság (GTA5), de azért elviseltem volna még valami lenyűgözőüberfrankókorszakalkotó valamit. :D Számomra egy újabb remek gta, de semmi extra amire azt mondanám, hogy b.zd meeeeeeeeeg!
29.
29.
giga321
Talán èn vagyok a földön az egyetlen ember akit totálisan hidegen hagy a gta. Túl nagy a hypeja. Sőt még reggel vezetés közben , Balázsék a morning showban is erről beszéltek. Hogy elérte az 1 milliárdot. Jó mondjuk kicsit összekevertêk a gran turismóval, de kijavították. Amúgy jó blog és jó ajánlók lettek.
28.
28.
kazuma1989
GTA-t nem értem mért szólják le a pcsek.Nem minden a grafikáról szól.Én igénytelen vagyok mivel nekem tökéletesen megfelel a grafikája?-----Konzolosok 99%ának ugyanúgy van pcje-----...Egyébként ha kijön pcre ugyanúgy kipróbállom énis :)
27.
27.
trion96
#22: "off: szégyeljétek a pofátok, hogy már a blogajánlónál is ezt mûvelitek! Flamefools!" Igaz! +1

Amúgy nagyon jó blogok. DaemonX tesztjét már pár havernak linkeltem facebookon :D
26.
26.
Csoki80
GTA Nagyon jó lehet, majd kipróbálom egyszer, ha lesz a sarki fűszeresnél használtban.
A Diablo III meg kellemes csalódás a PC után azt is beszerzem.

Az ajánló is szuper.Köszönöm.

PC meg fuj miaz vaze?
Jha most is aszt nyomom kb ehh XD

25.
25.
Necreon
#24: Én köszönöm a motivációt, mert talán most érzem először hogy érdemes is írni.
24.
24.
Scoo
Köszönöm srácok. Egy ideig féltem, hogy kevés blog fog születni a héten, de szerencsére volt miből válogatnom :)
23.
23.
bitbandita
Én is szeretném, ha kijönne pc-re (GTA, ofkorz). A IV. nem jött be, nem úgy a San Andreas, az volt kedvencem. Ez az új pedig nagyon a SA-ra hajaz abból, amit eddig láttam belőle, az újítások (pl 3 játszható főszereplő, váltás egyik karakterről a másikra, stb) előtt pedig le a kalappal.
22.
22.
Yanez
Ez az ajánló jó lett és pacsi, mert én is ott virítok!

off: szégyeljétek a pofátok, hogy már a blogajánlónál is ezt mûvelitek! Flamefools!
12.
12.
exonic
Szép ajánló és igényes blogok! :)
A GTA Megateszt számomra pedig különösen!
7.
7.
metercsiken
Jó ajánló! Jó blogok! : )
6.
6.
Norbiii
5.
5.
Jared
#2 az hát most megtalálunk és szétdobáljuk a házadat konzolokkal :) amúgy fasza blog
3.
3.
zoomer
mondom ezt ugy h ki se probáltam mert már nincs konzolom de tudom h mire számithattam volna ha pl nem válok meg konzolomtol.példa rá h gta 4 is kb ebbe a hype ba volt és és csalodottan néztem vissza a képernyömre
2.
2.
zoomer
ez a gta a mai konzolokon nem hiszem el h olyan egetrengetö lenne vannak jobb gammák is sztem jelen konzolgeneráciora de ha jönne mondjuk egy pc átirat lehet változna a véleményem....
1.
1.
Freed
Nem kérdés...kííírály!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...