Itt a Need for Speed-film első trailere

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 26.
  • Cooltúra
Link másolása
Ahogy azt az előzetesen kiadott képek láttán sejteni lehetett, befutott a Need for Speed-film első trailere is: másfél perc dráma, másfél perc üldözés és verseny, másfél perc Aaron Paul.

Jövő tavasszal kerül mozikba a Need for Sped filmváltozata, a főszerepet Aaron Paul kapta. A minap befutott az adaptáció első trailere - nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert én speciel nem tettem le a hajam tőle:

49.
49.
Rolandd
Részemröl annyi,h ne legyen benne a láthatoan über ocska minöségü számitogépes felvételek-jelenetek ! :-)
48.
48.
MangaBoyKing
Ekkora baromságot rég nem láttam,elég uncsi lesz,bár van benne pár jó gép,azok miatt,1x meg lehet majd nézni .
47.
47.
daft_pete
#46: Így-így! Hatalmas színész, nem gondoltam volna róla. Ez az NFS film se nagyon érdekel már, főleg a kocsik miatt [inkább a japó verdákra mozdulok], de egyszer biztos megnézem Aaron Paul miatt is... hátha egyszer elsüti benne, hogy "BITCH" :D
46.
46.
goblinfing
#32: Aaron Paul aki mellesleg 1 rohadt nagy tehetség amit bebizonyított a Breaking Bad-be az a nyomi...
44.
44.
galbalazs87
43.
43.
Gamerdavid
Kezd egyre jobban tetszeni, a sztorira kíváncsi vagyok.
42.
42.
tupaccc
25. ha csak fele olyan jó lesz, mint az utolsó halálos iramban volt, már akkor király lesz, és jöhet miattam még 6 rész. Hiány van az ilyen filmekből szerintem. És ha NFS szériát nézem, ebben a trailerben benne van a játék lényege - egzotikus kocsik, zsarus üldözés. :-D
41.
41.
Sznfctm
Egyfelől, miért pont egy ilyen játékból kell filmet csinálni, amiből nehéz jót, főleg ha történetet is akarnak bele, másfelől "A movie by Uwe Boll.", kb. (Ott se mindig a látvány volt a gáz, volt rá példa, hogy csak minden más.)
40.
40.
salaxx
Bitch Edition :D

http://www.youtube.com/watch?v=MfQ0AvQ4SJY&feature=youtu.be
39.
39.
Jinbobo
Nem tűnik rossznak, egyszer tuti nézendős! Ez most egyébként a Hot Pursuit alapjára van, vagy van benne ebből is abból is?
38.
38.
RangerFox
Egy kicsit fura kamera kezelés néhány esetben, de ez mellékes. Amúgy szuper kocsik, bombanő, pörgős jelenetek, látványos autós üldözés. Mi kell még egy egyszer megnézős látványfilmhez? :)
37.
37.
greenmelon
#35: Ez mondjuk egy jogos kérdés...
36.
36.
LAZLOW20
#32: Ha a nulla szinési képességgel megaldott Paul Walkert emlegeted akkor nem csoda hogy nem tudod hogy ö kicsoda.
35.
35.
Necreon
#30: Miért, szerinted egy moziban, egy filmben hogy lenne átadható az "igazi" NFS hangulat, engedd meg hogy megkérdezzem? Szempillantás alatt 40 spoiler-t fel és leszerelnek gyorsított felvételben, míg nem megállnak egynél, aztán beindul az epic zene és lassított felvételben rázoomolnak, hogy úúúúú tuning?
34.
34.
dBLOOD
#21: Semmit nem vártunk, ezt a szart nem kellett volna megcsinálni, mert semmi értelme. A Need for Speed játékok ostobák, ócskák. Az a baj, hogy vannak olyanok akik folyamatosan megveszik mindet, minden évben, egymás után, gondolkodás nélkül.
Ez olyan, mintha a tetris játékból filmet csinálnál, vagy a sudokuból. Ahány tetris annyi féle, de alapvetően mindegyik ugyanolyan, és ostobaság filmet forgatni belőle. Ugyanígy ahány nfs annyi copy&paste, vagy ahány nfl, fifa,etc., annyi copy&paste.
Az nfs játékok a "tuningolom és megyek vele mint az állat" játéktípus képviselői, és az egyes játékok története a lőtéri kutyát nem érdekli, ha van is nekik, nem számít. Éppen ezért teljesen felesleges filmet készíteni belőle, mert az a tényező, ami egy film esetében a legfontosabb (kellene hogy legyen), az a legócskább, leggyengébb, legjelentéktelenebb a játékokban.
33.
33.
sundiszno
"they took everything from me" ...kivéve a sokmilliós szuperkocsit :D
32.
32.
Ki ez a főszereplő? Tökre nyomi feje van, ide ilyen Paul Walker fej kéne, vagy valaki mondta Gosling-ot az is jobb lett volna, de pont ez a nem tudom ki? :D Én az ilyen filmeket valami vicces formákhoz kötném, ahogy a Fast Five-ban is tették, volt ott minden, Vin Diesel, The Rock, Joaqim de Almeida (bucsó a desperadóból) meg ilyen arcok...ebben hol vannak a jó fejek?
30.
30.
Obiwan HUN
#29: Nem szidtam, csak nem "igazi" NFS hangulat, nem az jön át ami kéne, szerintem, de ez csak egy vélemény. Attól ez még lehet egy közepes egy estés film.
29.
29.
Pizza74
Eddig is, csak és kizárólag, Aaron miatt érdekelt, de basszus, ez a trailer nem olyan rossz, sőt! Mellesleg, ez már egyből komolyabbnak tűnik, mint egy F&F mozi. Értem én, hogy kötelező szidni, mert már megint csak egy agyonjáratott franchiseról húznak le még egy bőrt, de ENNYIRE nem kéne savazni, főleg, hogy alig tudunk róla valamit. Ráadásul az a kevés, amit eddig tudunk, az nem rossz! Aaron Paul, szép fényképezés, akció, pofás autók. Mi mást várnánk egy olyan filmtől, amiben a játék is ennyiből állt? Én kíváncsi vagyok, bár se az F&F se az NFS nem hoz lázba különösebben. Talán még jó is lehet.
26.
26.
Obiwan HUN
Haaat... :S
Tul sok a drama, a kotelezo kepek megvannak de a hangulat nem passzol. :(
Biztos a zene is teszi, meg ez a melankolikus hangulat, de ha nem irjak ra, hogy NFS nem is tudom.
Szerintem egy NFS filmek olyannak kene lennie mint a Ryan Gosling fele Drive-nak.
Mellesleg o sokkal jobb is lenne a szerepre, ennek a fickonak az arca nem illik ide!
Jaa es hol van itt CG effekt hegy? A SPben volt rendesen, de itt kb. semmi...
25.
25.
McDuff
egy újabb Halálos iramban...remélem majd ez is évente fog jönni mint a játék és mint az előbb említett film.akkor teljes lesz az öröm!(Y)
24.
24.
Norbiii
Nem bírom az ilyen filmeket, de most kivételesen kedvet kaptam egy kis Need for Speed-hez. :)
22.
22.
lolman598
Úgy látszik Pinkmannek bejött a meth-gyártás,hogy ilyen verdákra telik neki
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...