Ingyenes az Xbox Live a hétvégén

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 2.
  • Hír
Link másolása
Ha nem vagy Gold-előfizető, akkor is hozzáférhetsz az Xbox Live prémiumszolgáltatásaihoz a hétvégén. A Microsoft ingyenes próbanapokat tart, emellett bejelentette az új Games With Gold-játékot is.

Ezen a hétvégén is ingyenes lesz az Xbox Live, ami azt jelenti, hogy azok is élvezhetik a rendszer extra funkcióit (például az online multit), akik egyébként nem fizetnek elő rájuk. A kedvezményes időszak pénteken, délután egy órakor kezdődig, és hétfő hajnali egyig tart majd.

Az időzítés nem véletlen: a Microsoft közleménye szerint több olyan cím is megjelent a közelmúltban, amit mindenképpen érdemes kipróbálni multiban, így a GTA Online-nal, a FIFA 14-gyel és az NBA 2K14-gyel most az is tehet egy kört, akit egyébként nem vonz a Gold-előfizetés.

Jön a Halo 3

És ha már az ingyenességről beszélünk, a Microsoft bejelentette a soron következő Games With Gold-játékot: október 16-tól a hónap végéig az egyébként 15 dolláros Halo 3-at tölthetik le az Xbox Live előfizetői. Addig a Might & Magic: Clash of Heroes érhető el így.

15.
15.
Normod
Szeretném pénteken kivinni a Gears of War 3 Horda modot.És segítséget akarok kérni mert, ketten haverommal nem tudom kivinni, aki jönne az dobjon egy üzit.
14.
14.
Vopesz
#10: Azt te csak hiszed :) Most sem lehet felcsatlakozni, annyira szét vannak szedve a szerverek, pedig most csak a goldosok vannak. Én még egy percet sem játszottam vele, pedig harmadika van már. Hétvégén még ennyi esély se lesz rá. Talán a bf4 béta elszed pár embert, legalábbis ebben reménykedek, kipróbálnám már ezt a gta online-t.
13.
13.
kopic
#11: *hireknel
Ez a gyoker amadeusz rendesen felbaszta az agyamat....:S
12.
12.
Ghost26Dave
Pont jókor jön :D
10.
10.
kopic
EZ AZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *-* Legalabb nyomhatom majd a GTA Online-t par nap erejeig !:) Kiralysag !
7.
7.
kharami
Nem csípem a halót, de amit ingyé adnak azt ne szójjuk má le csak azért mert miért ne! Van az a mondás, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát....!
6.
6.
crashpipi
Nem osztom a véleményetek. Szerintem egy húzójátéka az Xboxnak a Halo sorozat. Az 1-2 nem nagy szám, de a 3 nagyon jó lett, a 4 pedig csak überelte. Nem igazán lehet egy napon említeni a CoD-okkal. A MW2 meg valószínűleg biztosan nem is lesz. Nem szerepel a Live-ról digitálisan tölthető játékok között sem. Onnan szemezgetnek... (olcsóbbakat :) )
3.
3.
Morzsi1
A büdös életben nem játszottam még halo-val. Na majd most!
(Csatlakozom az előttem szólókhoz, jobb játékot nem találtak?)
2.
2.
razipapi
Szivem szerint egy MW2 nek örülnék ... :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...