Már készül a next-gen Deus Ex

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Eidos Montreal bejelentette, hogy a következő Deus Ex munkálatai már elkezdődtek. A cyberpunk játék következő felvonása PC-re és next-gen konzolokra várható valamikor a jövőben. Befutott az első artwork.

Az Eidos Montreal hivatalosan is megerősítette, hogy már javában készül a következő Deus Ex, amely PC-re, Xbox One-ra és PS4-re lát napvilágot. A cég folyamatban lévő projektjeit immáron Deus Ex: Universe néven emlegetik, ez magában foglalja a videojátékokat, könyveket és képregényeket.

Az első kézzel fogható látnivaló az új Deus Exről

A srácok célja az, hogy még több Deus Ex-hez kapcsolódó játék készüljön, melyek "magával ragadó, gazdagabb élmény nyújtanak, mint valaha".

A bejelentés tényén felül mindössze egy árva artworkünk van a játékról (fentebb találod). A fejlesztők elmondása szerint négy évük volt arra, hogy a beleássák magukat a Deus Ex-be, ennek gyümölcse lett a Human Revolution és ezt a tudást a jövőben is kamatoztatni tudják. Kíváncsiak várjuk az első részleteket!

A Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut egyébként október 25-én landol a boltokban PC-n, Xbox 360-on, PS3-on és Wii U-n. A legfrissebb trailer alant nézhető belőle:

9.
9.
Scoo
A jelenlegi konzolokra is megjelenhetne :(
8.
8.
Quent1n
#3: +1 Én is azt szeretném ha az eredetihez nyúlnának vissza időben, az új meg sem közelíti annak a hangulatát szerintem. Egyébként meg érdekes univerzum van benne fantázia, remélem sokat kihoznak belőle.
7.
7.
helyes, ez egy jó játék lesz remélhetőleg :)
6.
6.
Dízel
csak fps legyen. az az igazi, masba is latok fantaziat. de ami jó ne rontsuk el.
3.
3.
dBLOOD
Remélem nem egy hülye prequel lesz megint...
2.
2.
giga321
Ok. Nap híre nálam. Bár kicsit megkésett, de most már nyugodtan fekszek le.
1.
1.
REMUX2013
Alig varom a reszleteket,biztos nem csalodunk,valami nagy project lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...