Traileren a Dishonored: Game of the Year Edition

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 8.
  • Videó
Link másolása
A héten jelenik meg a Dishonored minden földi jóval megpakolt komplett kiadása. Ennek apropóján az Arkane Studios egy ütős előzetessel próbálja rábírni a még vacilláló játékosokat a vásárlásra.

Az alapjátékon felül a Game of the Year Edition olyan kiegészítőket tartalmaz majd, mint a The Knife of Dunwall és a The Brigmore Witches, de a sztorikiegészítőkön felül egy kihívásmód is miénk lesz a Dunwall City Trials személyében. Nem beszélve a Void Walker’s Arsenalról, amely ütős használati tárgyakkal látja el sunnyogó hőseinket.

A Dishonored: Game of the Year Edition október 11-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

25.
25.
#24: Tudom láttam elég gagyi lett. De mind1 már az a tavalyi volt most majd jön ebben az évben a legjobb AC rész és szerintem edward lesz a legjobb karakter, jön a batman Arkham Origins és a watch dogs ezek azok amik nálam mindent visz ja és + a The Last of Us. Én remélem ezek közül lesz majd a GOTY jövőre.
24.
24.
Macifasz
#23: A legelső gameplayokat, meg a DEMO bemutató vidiket rendszerint felturbozzák, kijavítják, kicsinosítják. Lást az Aliens játékot. a DEMO gameplay egy hangulatos, szép játékot tükrözött. Ezzel szemben a végleges game egy ocsmány, borzadályhulladék lett.
23.
23.
#22: Amúgy is ez az év játéka cím sem a régi már. Vaas nagyon jó gonosz volt csak kevésszer szerepelt és nem tudni, hogy mi lett vele. Nekem a víz nem tetszett olyan volt mint ha szilárd lenne csunya is volt amikor úsztam. A legelső gameplay sokkal szebb volt mint a kész játék.
22.
22.
Macifasz
#16: Nem érted a lényeget látom...nemcsak itt, hanem más helyeken is az Év játéka lett, az AC III előtt. Hiába írod le, hogy neked nem, meg hogy itt 5 embernek, mert ez nem így van. Rengeteg külföldi oldalon is a FC3 jobb lett, mint az AC III. ÉS nem csak a játékosok, hanem a teszterek szerint is. Lehet, hogy ez neked fáj, mert téged annyira nem talált meg, de ettől ez még tény marad. Fák pedig volta, a víz szép volt, és Vass bár nem kapott akkora szerepet, mint reméltük, de egy jól működő karakter volt, és az egész játék jól lett összerakva. Mondom ezt úgy, hogy én is szeretem az AC III-at, bár egy hangyányit csalódás lett.
De, ettől még tény, és nem saját, szubjektív vélemény, hogy az FC3 több helyen lett év játéka, mint az AC III. És nem csak "5 ember szerint." ;-)
21.
21.
Elyas
Nem baj de hagyd hogy mások is elmondjàk...
20.
20.
#18: Baj, hogy leírtam a véleményemet?
19.
19.
Hidalgo

tényleg csak az év játéka jöhet ki a DLC-kkel egy lemezen (amit GOTY edition-nek hívnak) ?
18.
18.
drat576
#16: ezen most nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek ^^
17.
17.
Elyas
lion itt 1200 + (!!!!) Embernek tetszett jobban az FC3 mint az AC3. Amúgymeg mind1 mert itt a Dishonoredről van szó ami igenis egy kurvajó játék és elég esélyes is volt a GOTYra... Ahhoz képest hogy hype nem volt vmi sok szetem ez nagy dolog
16.
16.
#13: Attól, hogy itt 5 embernek az volt a kedvence és az AC3 utálja attól még sokkal jobb volt az AC3 sok mindenki szerint. Amúgy is az AC3 legalább azt nyújtotta amit mutattak. A far cry 3-om első gameplaye úgy mutatták, hogy gyungeles környezet lesz és szép lesz a víz és, hogy vaas lesz a gonosz erre nem volt egy gyungeles rész sem alig voltak fák, a víz állt egyhelyben és csúnya volt és a nagy gonosz pedig max szerepelt 3 szor és még nem is volt ő a főgonosz. Ennyi nálam nagy csalódás volt.
15.
15.
Macifasz
#11: Neked. De ettől még több helyen volt év játéka díj nyertese, mint az ACIII. Ez tény. ;-)
14.
14.
p3ti
#9: AC3??? napi 5 trailer megtette a hatását ? Az Ubisoft egy dologhoz nagyon ért, és az a Hype meg a Media. Walking Dead orrba szájba verte az összes nagy költségű AAA -nak tituált játékot.
13.
13.
Elyas
Itt GKn az olvasók közül 2000+ volt a Far Cry 3 ra való szavazat a GOTYn. A 2. még az 1000ret sem érte el...
12.
12.
manderel
#11: Neked.
Én például megbántam hogy megvettem az AC3-at. A Far Cry 3-at viszont egyáltalán nem.
11.
11.
#10: Hagyjuk már a Far Cry 3 sehol nem volt az év játék. Meg amúgy is a far cry 3 volt a legnagyobb csalódás tavaly.
10.
10.
Dontrip
#9: Ha megnézed, a Dishonored-nek fele akkora hype-ja nem volt mint az ACIII-nak, a fogadtatás mégis szinte ugyanaz. Amúgy tavaly a The Walking Dead vagy a Far Cry 3 lett az év játéka a legtöbb helyen, nemtom te honnan informálódsz.
9.
9.
Ez komoly? Év játéka? Ez jó vicc volt. Az AC3-nak kéne a GOTY az volt tavaly az év játéka mindenhol.
8.
8.
Elyas
Komolyan van aki ezen hezitál?? :D

Nekem kell és kész :D
7.
7.
herlius
#6: Azért nem kell túlzásokba sem esni, miért lenne ez mocskosul messze a GOTY címtől? Tavaly valóban nem voltak annyira kiemelkedő címek a piacon, amik komoly konkurenciát jelenthettek volna a Dishonored-nek, de azért kár elvitatni az érdemeit. Másrészt pedig talán 1 kezemen meg tudnám számolni azokat a játékokat, amik valóban kiemelkedőek és korszakalkotóak voltak a játékiparban. Ilyenek viszont nem minden évben születnek.
4.
4.
DevilGamer
Én tuti, hogy beszerzem, pláne, hogy a játék kimaradt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...