iPhone-ra is elérhető a Costume Quest

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 13.
  • Megjelenés
Link másolása
A Double Fine Productions nem lazsál, alig jelent meg a The Cave iOS-es változata, a csapat kiadta a Costume Quest iPhone-os és iPades verzióját is. Halloween-mániásoknak jó móka lesz.

iOS-re is megjelent a Costume Quest, a játékért 5 dollárt kell fizetni, aki pedig a Gubbins on Ice című DLC-t is magáénak akarja tudni, 2 dollárért veheti meg a játékon belül.

A Halloween-témájú szerepjáték először PS3-on és Xbox 360-on mutatkozott be 2010-ben, később PC-re, Mac-re és Linuxra is megjelent. Az anyag az Amnesia Fortnight keretében debütált: ha emlékeztek, ez volt az a Double Fine-próbálkozás, mely keretében két hétre minden mást félretett a fejlesztőcsapat, és csak prototípusokat gyártott. Utána a terveket véleményeztette, megszavaztatta a játékosokkal, így született meg a Costume Quest, a Stacking, az Iron Brigade, és a Once Upon a Monster is.

És persze ez mentette meg a céget a Brütal Legend 2 törlése után.

3.
3.
Birkazoli
Aki csak megteheti, annak nagyon ajánlom a játékot! Én még gépre vettem meg korábban, de abszolút nem bántam meg, hihetetlen aranyos, humoros játék ez! :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...