Obduction - új játék a Myst alkotóitól

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Új játékon dolgoznak a Myst alkotói, ráadásul nem más a céljuk, mint szellemi örököst készíteni a legendás címhez. Az Obduction fejlesztésére most a Kickstarteren keresztül gyűjtenek.

Visszatér a Mystről és a Rivenről ismert Cyan, a fejlesztőcég 1,1 millió dollárt szeretne összekalapozni a Kickstarteren, hogy elkészíthesse következő projektjét, az Obductiont. A csapat fejese és társalapítója, Rand Miller szerint a projekt a Myst szellemi örököseként készül, pontosan azt a játékélményt szeretné visszaadni, amit a klasszikus is, csak éppen más történettel.

A lenyűgöző tájak, zenék, az izgalmas történet és karakterek pont úgy visszatérnek, mint a vérkomoly kihívást nyújtó fejtörők. A történetről nem sokat tudunk, Millerék csak annyit mondtak el, hogy szeretnék visszahozni a Myst rejtélyes nyitányának hangulatát, ezért az Obduction sem kezd sokkal egyértelműebben: hősünk váratlanul egy különös világban találja magát, itt kell feltalálnunk magunkat.


A Cyan állítólag azért döntött a Kickstarter mellett, mert a nagyobb kiadók nem vállalnának egy olyan kockázatot, mint amilyet az Obduction jelent, és bár készíthetnének egyszerű Myst-folytatást, az számukra sem lenne igazi kihívás. Az Obduction egyébként PC-re és Macre készül, Unreal Engine 4 hajtja, és 2015-ben jelenik meg várhatóan.

7.
7.
Csoki80
Háát, ha a negyedik rész környékére nyúlnak vissza akkor oké, nekem ez a 3d nem jön be. Jó lenne egy igazi élőszereplős :-)
4.
4.
Ecneb
Indiegogo-n miért nem néztek szét? Kicsit uncsi, hogy állandóan csak a Kickstartert reklámozzátok :/
2.
2.
markoci555
most hallok először a Myst-ről, úgyhogy sietek bepótolni :)
1.
1.
DarkLord
Szerintem csak jó sülhet ki ebből az elődöket ismerve..vérbeli igazi nehéz kaland játék már igazából nincs is igen a piacon szóval hiánypótló alkotás lenne :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...