Obduction MAC, PC

A Myst szellemi örökösét akarják elkészíteni a Cyan fejlesztői.
Típus: Kalandjáték

Ingyenes játékok péntek estére

Az Epic Games Store és a GOG is meglepett bennünket egy-egy ingyenes játékkal a hétvégére, ezeket ráadásul meg is tarthatjuk, nem csak próbaidőszakokról van szó. Egy dungeon crawler és egy kalandjáték szerepel az étlapon.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőven jutott játékból a nyár utolsó napjaira, majd' minden platformon landol valamilyen finomság. Ha már unod az űrlényeket vagy a zombikat, csatlakozz Mario csapatához, és vadásszatok vérnyulakra!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nemcsak az időjárás, a heti megjelenési lista is azt mutatja, hogy közeleg a nyár vége. Lesz miből válogatni a következő napokban, még akkor is, ha a főszerepet egyértelműen az új Deus Ex kapja majd.

Júliusban jön az Obduction

Már nem kell sokat várnunk a Myst szellemi örökösének kikiáltott Obductionre. A melankolikus hangulatú belső nézetes kalandjáték július végén landol PC-n. A hírt egy új előzetessel ünnepeljük.

Obduction - így fest a Myst alkotóinak új játéka

Több mint két éve készül a Myst és a Riven készítőinek új kalandjátéka, az Obduction. Két jó hírünk is van: júniusban megjelenés, és most végre mozgásban is megcsodálhatjuk a belső nézetű anyagot.

Obduction - új játék a Myst alkotóitól

Új játékon dolgoznak a Myst alkotói, ráadásul nem más a céljuk, mint szellemi örököst készíteni a legendás címhez. Az Obduction fejlesztésére most a Kickstarteren keresztül gyűjtenek.