F1 2013 - megjöttek a kilencvenes évek

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 22.
  • Letöltés
Tegnap óta elérhető az F1 2013 régóta várt DLC-je, amely a kilencvenes évek legendás autóit és pilótáit tartalmazza. Ha nincs Classic Editionöd, akkor most némi pénzmagért frissíthetsz a komplett csomagra.

Két részletben landolt a digitális elosztókon az F1 2013 kilencvenes évekre kihegyezett letölthető tartalma, amelyre korábban csak a Classic Edition tulajdonosai tehették rá a mancsukat. Most már az alapjáték (teszt) birtokosai is kipróbálhatják.

Az első csomag 1990s Pack névre hallgat, a következő pilótákat és autókat tartalmazza 6,49 fontért: 

1992 Ferrari F92 A
Original Driver: Jean Alesi
Team Legend: Ivan Capelli

1992 Williams FW14B
Original Driver: Nigel Mansell
Team Legend: David Coulthard

1996 Ferrari F310
Original Driver: Michael Schumacher
Team Legend: Gerhard Berger

1996 Williams FW18
Original Driver: Damon Hill
Original Driver: Jacques Villeneuve

1999 Ferrari F399
Original Driver: Eddie Irvine
Team Legend: Jody Scheckter

1999 Williams FW21
Original Driver: Ralf Schumacher
Team Legend: Alain Prost

A második DLC-ben olyan klasszikus versenyhelyszínekre látogathatunk el, mint a San Marino Nagydíjnak otthont adó Imola, illetve az egykori Portugál GP helyszíne, Estoril. A Classics Tracks Pack is 6,49 fontba kerül.

17.
feri8312
#13: Erre azt tudom csak mondani, hogy a COD csak mese( bár nekem is megvan mind), ezek a gépek pedig a valóságban is léteznek. Létező autókkal pályákkal versenyzőkkel. Nem is érdemes összehasonlítani a kettőt.
16.
SP4C3F0X
A klasszikus Marlboro feliratot azért nem rakták fel a ferrarira.
14.
aludttej
"Tegnap óta elérhető az F1 2013 régóta várt DLC-je" :DD A játék is 3 hete jelent meg, nehogy megőszüljünk már a nagy várakozásban :)
10.
JimBeam
Néhány kiadónak már tényleg agyára ment a pofátlanság.Ezért a csomagért egy fillért nem szabadott volna elkérni.Egyrészt kisebb módosításokkal kiadják majdnem az előző évi alkotásukat,másrészt pontosan ez volt az újdonság a játékban.Néhány legendás autó.Na most még ezért is külön pénzt kérnek,szóval tényleg van bőr rendesen.Jövőre letölthető tartalomként kiadják a játék grafikáját..... Eszem megáll!
8.
x360player
Ez az évezred lehúzása. És még ezt hívják "letölthető tartalomnak".
Botrány,amit egyes cégek megtehetnek..............
Tanulhatnának a Telltale Games-től,akik fejenként 400 pontért adták a Walking Dead epizódokat,sőt,kedvezménykor féláron! Az TARTALOM!
3.
DarkLord
Elöször azt hittem a címet meglátva, hogy legalább a meglévő tartalmat egészítették még ki, hogy minimum a 90-enes évekbe is legyen egy 20 fős mezőny, meg még a 4 pálya mellé rakhattak volna jó pár szintén klasszikus pályát ,erre látom csak az ami benn van amúgyis a Classic edition-ben...

Ez tényleg baromi nagy lehúzás komolyan még nekem sül le a pofámról a bőr helyettük.
2.
Solid Snake1984
Úgy bizony. Én nem értem, hogy hagyhatták ki Sennát. Jókor baklövés.
1.
herlius
Ez aztán a kőkemény lehúzás. Borzasztóan gyenge eresztés ez a lista, főleg, hogy a pilóták között néhány már 80-as listán is szerepel. A 90-es évekbe simán befért volna a Benetton is, főleg az akkor csapnivaló Ferkák mellé. A McLaren kihagyása pedig teljesen érthetetlen, mint ahogy Senna-é is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...