Elrajtolt a Warface

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 22.
  • Letöltés
Link másolása
Tegnap óta bárki hozzáférhet a Crytek free-to-play FPS-éhez, a Warface-hez. Ha izgalmas, tartalmas és nem utolsósorban látványos multis játékot keresel, tegyél vele egy próbát - vesztenivalód nincs!

A Crytek az elmúlt évek, hónapok során többször is kifejtette, hogy a jövőben fokozott kapacitással dolgozna free-to-play játékokon, így hát mindenképpen mérföldkőnek számít, hogy tegnap Amerikában, Európában és Törökországban is elrajtolt a Warface.

Ez azt jelenti, hogy a multiplayer-orientált FPS-hez bárki hozzáférhet, alapjáraton még csak fizetni sem kell érte, mindössze egy regisztrációt kérnek tőled a készítők cserébe. A nyilvános verzió bemutatkozásával párhuzamosan befutott a játék új előzetese is, csekkoljátok:

21.
21.
shooter1234
Na megvan hogyan lehet belépni a gface.com -ra. Át kell állítani a google chrome nyelvét angolra és már is bejön az oldal.
20.
20.
shooter1234
#18: Már 3 napja nem jön be az oldal. :D

Amúgy nálam nem szokott laggolni.
18.
18.
Bako
Én odáig is szívesen eljutnék, hogy bejön a gface.com :)
17.
17.
drat576
Mikor jutnak már el oda, hogy a lans flare effekt ne abból álljon, hogy csupa maszat a kép? :P
16.
16.
maxhun23
En az elso cbt ota jatszottam a jatekkal. Sajnos tobb problema is van vele. Az optimalizaltsaggal nincs gond szerintem viszont folyamatos lagg van meg akkor is volt amikor keves ember volt. (amit elvileg javitottak, de szerintem semmi nem valtozott kb) A masik problema pedig, hogy nem tudsz mindent megszerezni sajnos amit valos penzen lehet venni :) A crown fegyvereket es cuccokat amik a jatekban vannak (erosebbek mint a sima fegyverek sajnos nem csak skinek) te csak ideiglenesen tudod megszerezni, ha szerencsed van vagy, ha nagyon sokat jatszol. A kasztok kozti balance sem a leg optimalisabb szerintem szoval mint mondtam elso cbt ota jatszottam es eleg sokszor kezdtem ujra, de szerintem reszemrol ennyi volt.
15.
15.
GhostDog24
#12 tudom h az optimalizáltságon vitatkozunk de sztem ezt már nem fogják ettől jobban optimalizálni... ezért említem meg h mennyire akad.
14.
14.
GhostDog24
#12 szólj ha tévedek de amikor elindítom a crysis 3-at büdös nagy hangzavar mellet ordíbálja be egy nöi hang: achieved with cryengine 3. de szólj ha nem cryengine megy a crysis alatt.... a pályák sokkal kisebbek és nincs ojan szintü fizika sem benne... de mint korábban mondtam: ezt még be lehet tudni annak h beta... de az h böngészős az azért továbbra is megbocsáthatatlan számomra.
13.
13.
HerodPK
En ma is játszottam vele és a start elott 1 nappal regeltem be - nem hiszem hogy koze van hozzá te én Foxot használok :d Amugy meg lemegy pvp t nem toltam csak co-op okat. jon a pénz 10-20 meccs alatt megveheteg legjobb fegyot is kb. skinek is pizért vannak , mármint nem realért :D szoval semmi olyat nem látok ami lehuzas lenne.. szamomra jo kikapcsolodás. belepek lovoldozok :D ezzel kihuzom még 29. ig:))
12.
12.
Dreadlox
#5: ez Cryengine 3al van ami nem egyenlő a crysis 3al. Ne keverjük a dolgokat. Amúgy nekem a szutyok dualcore-os 3gb ramos és egy hd 3650en highon elfut 25 fps-el, azaz a hiba az ön készülékében található(javaslom chrome-al futtatasd)

ON: én se tudok 2 napja belépni, röhej....de ctb-vel nyomtam ott simán jó játék, nem tudom mi a faszt cryolnak az emberek, a fegyók permák csak úgy mint minden. Pénzért csak extrákat lehet venni, előnyt nem, szóval marketingileg simán jó:D
11.
11.
jungleist
#6: Én is egy matchet játszodtam, rossznak nem rossz, de az ilyen pay to win játékok nálam kb ennyit érnek.
10.
10.
Meg jo, hogy a ubi magaval vitte a nevet, mert akkor FAR FACE lenne cime......
9.
9.
Rakottkrumpli
6.
6.
GhostDog24
#5 KB 30 percet játszotatm vele aztán ráhagytam magamtól a szervernek ki sem kellet vágnija.
5.
5.
GhostDog24
Én tudtam vele játszani van benne lehetöség de alapvetöen 2 gondom van vele:
1: böngészős játék amit a játék maga tesz ki teljes képernyöre ha elindul a battleground
2: crysis 3 relatíve high-on nem akadt a gépemen... ez a játék mediumon is úgy szaggatot mint sz@r és a modellek is és igazából úgy ámblokk midnen más is sokkal butítottab a crysis 3 hoz képest, lehet csak azért mert beta...

Úgy hogy asszem egyelőre maradnék COD/BF/CS-k nél ha lövöldözni akarok mert ez mindennek nevezném csak nem "AAA"-FTp nek (egyenlőre)
4.
4.
bodortamas1
Ez van, ha FTP... Mindenki regisztrál, fellép a játékra és túlterhelődnek a szerverek. Tegnap 16 óra óta nem lehet fellépni a játékba sem, nem hogy regisztrálni :) Lehet, hogy a Crytek stoppolta le egy időre.
3.
3.
KőbányaKispest
Nem lehet belépni sajnos. Szerintem 1-2 napig ez lesz.
1.
1.
bodortamas1
Aha... csak épp nem lehet regisztrálni xDD Van valami megoldás erre?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...