Húsz perces videót rögzít az NVIDIA ShadowPlay

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 23.
  • Videó
Link másolása
Már a next-gen konzolok körében is nagy a felhajtás, miszerint a masina folyamatosan rögzíti a játékvideókat. Az NVIDIA most a PC-seknek kedvez: a ShadowPlay funkcióval húsz perces minőségi videót vehetünk fel.

Mi is az a ShadowPlay? Korunk egyik hisztije, hogy játék közben gépünk folyamatosan rögzíti az elmúlt valahány percet, amit egy gombnyomással el is menthetünk. Az NVIDIA-féle Experience-programcsomag hamarosan új funkcióval bővül: ez a ShadowPlay, amely a legutóbbi húsz percet rögzíti a játékainkból, így eltárolhatjuk az utókor számára a látványos megmozdulásainkat.

A ShadowPlay használatához Geforce GTX 600- vagy 700-as sorozatú videokártyára van szükség. Beépített H.264-kódoló 1920x1080-as felbontású videókat rögzít, mindezt 60 képkocka/másodperc sebességgel - ha hajlandó vagy elviselni a hatalmas fájlméretet.

A fícsőr október 28-tól startol, s pontosan így működik:

5.
5.
SP4C3F0X
Nem tudom ki kíváncsi vadidegenek gameplay videóira. Végigjátszás még elmegy de az valszeg több 20 percnél.
4.
4.
DarkLord
Annyi meg annyi program van, hogy ez is csak egy lesz a sok közül bizonyára akiknek az adott kártyájuk van ők fogják is használni...

bár én nem szoktam sűrűn játékot felvenni, mert minek, de az megvan mikor Inferno Act 4-ben épp Diablo elött bekaptam egy champion Mallet Lords pack-ot hardcore-ban és a program miatt csak 1 kicsit belaggoltam és agyon is vágtak :D ...
na ennyire akkor perpill nem örültem mikor megtörtént, de gondolom ez nem fog semmi lag-ot kreálni ezért is lesz jó a fent említett kártya tulajoknak ha ki akarják használni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...