Mozog a Batman: Arkham Origins Blackgate is

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 25.
  • Videó
Link másolása
Több mint húsz percen át mozog a handheld Batman: Arkham Origins - köszönjük mindezt a Warnernek. A PS Vitára és 3DS-re megjelenő játék ma landolt a boltok polcain, s most hosszabban is belenézhetünk.

A Batman: Arkham Origins Blackgate-ről már sok szép képet láttunk, de gameplay pillanatokat nem igazán. A Warner a megjelenés napján orvosolta ezt a problémát: több mint húsz percen át mozog az oldalnézetes akciójáték. A dolog egyetlen szépséghibája az, hogy Európában november 8-án jelenik meg a 3DS-es változat, de a Vitás verzióért már szaladhatunk a boltba.

12.
12.
dcba
#9: Sztem nem xbla szint. Total ugyanugy el lehet tevedni mint anno az arkham asylumban. Ne tevesszen meg senkit az oldalnezet, teljeserteku jatek, es sajnos a vitas jatekok nagyon dragak, igy nem lehuzas mert ennyibe kerul egy vita jatek.Sajnos!!
9.
9.
Dontrip
Jó, handheld konzol, de ez teljes áron nem lehúzás kicsit? XBLA-szint.
8.
8.
RangerFox
Már félre raktam a pénzt egy tabra, de most jön a szülinapom, de ezért a játékért el kell szalasztanom a tab vásárlást. Hatalmas batman fan vagyok :)
7.
7.
jszili32
Ez a metroid batman változata
6.
6.
Blyan000
Basszus ez tök jó, jöhetne valami Live változat belőle Xboxra.
5.
5.
Fight!
Èn megvettem psvre reggel + még batmanes polot is kaptam :d
4.
4.
dcba
nem jobb, de teljesen jo, annyiban kulonbozik, h oldalnezetes es poppet gyengebb a grafikaja, de olyasmi mint az arkham asylum. Aki teheti vegye meg, mert teljes erteku cimrol van szo
3.
3.
Yanez
Királyság! Ma meg is veszem!
1.
1.
DON GONDOCS
Ez még talán jobbis lessz mint a nagygépes változatok :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...