Full Throttle teljes video!

  • Írta: Myko Alto
  • 2006. január 8.
  • Letöltés
Link másolása
Egy igazi gyöngyszemre bukkantam a neten! Az 1995-ös LucasArts klasszikus, a Full Throttle több mint egy órás video formájában vált elérhetővé!

Egy igazi gyöngyszemre bukkantam a neten! Az 1995-ös LucasArts klasszikus, a Full Throttle több mint egy órás video formájában vált elérhetővé!

Ki ne emlékezne az idősebbek közül 1995-re, amikor a LucasArts stúdió még fénykorát élte és a nekik lehető legjobban remekelő point and click kalandjátékokat csak úgy ontották magukból. Day of the Teentacle, Curse of the Monkey Island, Sam and Max és persze a Full Throttle!

Ami már az újabb generációs játékok közé tartozott, hiszen a régi, klasszikus 2D-s grafikai elemeket elkezdték 3D-s modellekkel feljavítani. Ez persze nem lett volna elég szimplán a sikerhez, de Lukas mester játékkifőzdéje hozta a formáját és ismételten, akkoron már sokadszorra, megint telibe találtak.

Talán ezen játék iránti rajongásból avagy csak nosztalgiából, de egy lelkes rajongó, - kinek nevét ismeretlenség fedi, csak a VGMD négybetűs nickje árulkodik létezéséről - elkészítette ezt a kis remekművet. Szépen végigjátszotta a az egész játékot, a kezelőfelületet és szövegeket kiszedte és így lett a végeredmény ez a kis egy órás Full Throttle film. Letöltése szerintem kötelező jellegű, hiszen tényleg egy igazi gyöngyszemmel van dolgunk.

Letöltés: innen!

5.
5.
-callisto-
nekem simán xp alatt is megy a full trotty pont most jáccok vele :) nagyon királyság a gém.
4.
4.
Drago
Nekem DosBoxal minden jó volt, zene, kép, szöveg. Nagyon tuti, tessék végigjátszani! :)
3.
3.
fojesz
Nem indulna... nemrég leszedtem vagy 100 régi játékot... nagyon kiakartam őket próbálni... de emuzni kell, s sehol nem találtam normálisat... :(((
2.
2.
Myko Alto
:P nem is tudom, hogy elindulna-e egyáltalán a mostani xp-ken. Inkább nézd meg, remek szórakozás!
1.
1.
fojesz
Hát... előbb a játékkal kéne játszani. :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...