Így működik a PlayStation Vita TV

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 3.
  • Videó
Link másolása
Több mint négy percen keresztül mutatja be a PlayStation Vita TV-t a most következő videó, láthatjuk, hogyan működik a kütyü, milyen szolgáltatások és funkciók érhetők el a segítségével.

A PlayStation Vita TV kifejezetten érdekes kütyünek tűnik: a segítségével tévén, PS Vita nélkül játszhatod a kézikonzol játékait, streamelhetsz rajta PS4-es anyagokat, és különböző multimédiás szolgáltatások is elérhetők lesznek vele - méghozzá kifejezetten baráti áron.

Viszont egyáltalán nem véletlen, hogy az alábbi előzetes japán nyelvű: a Sony egyelőre kizárólag távol-keleti debüttel számol, jóllehet korábban úgy nyilatkozott, hogy a rajongói visszajelzések után elgondolkodtak a nyugati premieren is.

22.
22.
mestermagyar
#20: Amúgy szólok, a gaikai ment anno, mielőtt a sony megvette, jobban mint az onlive, tehát lehet, hogy eleve van is már szerójuk itt. ;) Megkockáztatom, hogy a gaikai még talán európai cég is volt. Úgyhogy belegondolva taolán tényleg esélyes.

Úgy hallottam, a multi, vagy az online dolog havidíjas lesz a ps4-en. Nem csoda, ha egy szerverparkot finanszíroznak a streameléshez.

Jólvan összeállt a kép.:D
21.
21.
simon 555
#5: Azért van egy kis hátránya is, ugyanis nem minden PS VITA játékot fog tudni lejátszani.
Azok amik használják az érintőképernyőt, illetve a hátsó touchpadot nem fognak ezen menni.
20.
20.
simon 555
#14: Ő miért is ne jönne ide?
A Gaikai alapból az USA-ban indul 2014 elején. Aztán majd idővel jön EU-ba. Japánról még nem is beszéltek, hogy mikor ér oda a Gaikai. Szóval lehet mi előbb kapunk mint a japánok.
Egyébként nekem is az jutott eszembe, hogy hogyan fognak kinézni ezek a játékok egy 107 cm-s TV-n? Azért megnézném élőben, mert kíváncsi vagyok.
19.
19.
mestermagyar
#16: Nekem sem, csak akkora felbontásban egy 10 éves PC is elviszi a játékat, avagy hihetetlen szar a videótömörítés.

De nem gond, azért, mert EU-ban még mindig nincs szerverük, tehát ha idejönne, akkor azért menne mint állat.

A jövő még nem biztos, hogy ez.
18.
18.
kristof97
#11: Nekem sincs, de a PSVitán tudsz játszani a PS4es játékokat, mint a Wiiu-nál. Gaikai pedig tuti lesz, a PS3 játékok miatt mindenképpen.
17.
17.
Moldren
Ha futtatja a PS+-os Vita játékokat akkor lehet, hogy beszerzem. :)
16.
16.
Csoki80
#14: Én az onlivét próbáltam pc-n és nem szaggatott.
Attól függ szerintem mennyire terhelt a hálózat, pl napközben vagy éjjel kisebb a terhelés. Nagy ütemben halad azért a hazai hálózatok fejlesztése.
20 megát már vidéken is elérhetek, mondjuk arany áron, pár éve még városban sem volt rá pénzem. Azért az online stream a jövő mindenképpen konzolok szintjén a ps4/one lesz ebbe a belépő páros (már aminek van is rá kapacitása, hogy működtesse).
15.
15.
mamgu
Hát én se értem még mindig de a kis fehér ruhást elfogadnám karácsonyra.
14.
14.
mestermagyar
Aki abban reménykedne, hogy ide is jön, ki kell ábrándítsam. Nem fognak pár kelet-európai kiskeresetű gamernek nextgen szerverparkot felállítani, akik ráadásul nem is annyira megbízható vásárlók/használók, mint a japánok. Max majd amazonról rendelhet mindenki 30-ért, és fogja az akadozó nyugat-eu-s "adást".
12.
12.
mestermagyar
Ps vita játékot tényleg élvezetes tolni azzal a qhd felbontással egy fullhd tv-n...

PS4 streaming már jobban hangzik, az onlive-nak is van pont ilyen "konzolja", persze az PC-s címeket "sugároz", és amerikában. Nem j dolog az ilyen...
11.
11.
Csoki80
#9: Ez szép és jó, de nem mindenkinek van két tv. Nekem pl egy van. Én nem tudnám ezt ezt megcsinálni... Ezért nagyon jó pl a Nintendo megoldása.

Valaki írta, hogy mire jó ez. A 360-am eredeti, nem nagyon tudok rajta régi emukat futtatni, de, ha Veszek egy WIIU és mellé Egy VITA TV akkor megoldottam, hogy játszhassak a kedvenc régi nintendós és playstationos címeimmel. Mellete kipróbálhatok egy két új címet is, már ha akarok, az utóbbi években már nem nagyon kötöttek le a csili-vili dolgok. És sok ember így van vele nem csak én.
Most jön a válasz, hogy PC van rengeteg emu és tökéletesek, persze van is, de undorító még a tudat is, hogy egy PC dolgozza fel a konzolos játékomat....
Olyan mint ha egy elemes doxa órája lenne valakinek, vagy első kerekes bmw van még pár ilyen hülye hasonlatom XD

Jah arra lennék kíváncsi, hogy a gaikai fut e majd raja, akkor bepótolhatok egy két kimaradt ps címet, esetleg, ha raknak rá majd valamikor, pár ps4 cím is jöhet :-)

Mi a véleményetek szerintetek lesz gaikai???
10.
10.
Csoki80
#4: Miről beszélsz egy új vita kb 40, de szerintem használtan már 25 ért is kaphatsz. Én annyiért alkudtam le, de kellett a lé így egy psp vettem 8 ért. Kb a kijelző joy stb amennyivel olcsóbb ennyi.
9.
9.
kristof97
Ez alapból egy tök jó ötlet de vannak még nyitott kapuk, amiket nem mondtak még el (nekünk európaiaknak legalább is nem). Ha jól megcsinálják tök jó lehet, és érdekes módon ez a PS4+PSVita TV ez tetszett, mert sokkal életszerűbb, hogy átmész a másik TVhez játszani, minthogy kirakod a kis 6"-os képernyőre a játékot.
8.
8.
Yanez
És így lesz egy handheld-ből asztali konzol is. :)
6.
6.
Sun9us
#4: Akkor miért kell a Vita kártyát ennek az oldalába tenni? :D
5.
5.
es tenyleg, nem semmi, akkor ez tokre megeri, kb 22 rongy es van egy konzolod ami futtatja az osszes psp es psvita gammat, ilyen kellllll :-)
4.
4.
ez szerintem nem igy van, ne mondjatok mar hogy ha nem veszek vitat, hanem csak egy 5x olcsobb kis dobozt akkor ugyanugy jatszhatok vita jatekot a tevemen??? ez hulyeseg, tuti kell hozza maga a vita is, ami konkretan futtatja a progit.
3.
3.
dcba
hat nem tudtam rajonni miert is kene nekem.
1.
1.
Sun9us
Ha lesz benn egy normális médialejátszó, és rendes szoftveres támogatást kap (ami nem jellemző a sony-ra) akkor simán oda-vissza verheti, az androidos casual vackokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...