2015-ben jöhet a Just Cause 3?

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 8.
  • Pletyka
Link másolása
A találgatások szerint 2015-ben jöhet a Just Cause 3, erre a sorozatot fejlesztő Avalanche Studios alapítója, Christofer Sundberg utalt a LinkedIn-profiljában. A Mad Max is előkerült.

Az Avalanche Studios alapítója, Christofer Sundberg LinkedIn-profilja alapján többen arra gyanakodnak, hogy a Mad Max 2014 áprilisában, a Just Cause harmadik része pedig 2015 júniusában jelenhet meg - utóbbi next-gen konzolokra.


Bár Sundberg egyik projektet sem nevesítette, viszonylag egyértelműnek tűnik, hogy "a csapat első licencalapú játéka, ami egy film alapján készül", csakis a Mad Max lehet, az eddig "bejelentetlen sandbox akciójáték", amely "egy jól ismert sorozat új része", pedig valószínűleg az új Just Cause-t takarja.

Sundberg azóta kipucolta a LinkedInjét, de szerencsére volt olyan, aki megőrizte a kiírásokat.

14.
14.
sutgab
#13: Én is imádom a Just Cause 2-t, csak az a bajom vele, hogy a borítómat összecseszték a Legjobb Választás felirattal. De a játék egyszerűen megunhatatlan.
13.
13.
Xbox360 a legjobb
Szerintem 2 nagyon jó volt én se tudom meg unni még most se, pedig már vagy 57 órája játszom. Én is várom a 3. at. A grafikájával nincs szerintem semmi baj persze vannak a mostani játékok amiknek sokkal jobb a grafikája de ez is jó.

Mindenkinek csak ajánlom a Just Cause 2-t Késöbb a 3-at. :)))
12.
12.
gennaro
#8: Lehet külföldi az ember(Kemuri), azért nem tud írni.
Gondolt erre már valaki ?
11.
11.
ilor14
Emlékszem,hogy a 2. részét még előrendeltem csak "átbasztak" és elfogyott a limited edition mire hozzám juthatott volna,de olcsóbban kaptam, van benne vagy 100 órám :)
10.
10.
Moltes
Hat nem sietik el az fix :D
9.
9.
DON GONDOCS
Az első része nagyon tettszett, kifejezett izgalmas küldetéseket pakoltak bele.
7.
7.
FrankBlack
#2: +1 Ezzel én is így vagyok. Én csak tavaly kezdtem el vele játszani, és 40 óra után sem tudom abbahagyni, szinte megunhatatlan számomra. Rengeteg "tennivaló" van benne. Lehet, hogy ezeknek nagy része sokaknak unalmas, mert szinte csak rombolás, és "Chaos" csinálás leginkább, és nincs benne nagyon ütős sztori, meg lopakodás, meg sok minden, de én akkor is élvezem még 40 óra után is. Néha meg jól esik csak autókázni, motorozni, vagy repkedni ebben a szép, és nagy világban :))

Szóval én nagyon várom a 3. részt :))
6.
6.
EBR2000
Én megengedem h jöjjön! :P
A 2 az egyik legjobb sandbox játékmechanika szempontjából de a fő és melléksztorik unalmasak és ugyanazok. Méghozzá a káosz rendszer egy kicsit fura... De neke nagy kedvencem a sorozat így remélem hamar jön!
5.
5.
kopic
A 2. resze nem volt olyan rossz, szoval varom a folytatast.
3.
3.
Stranger
#1: Én csak a másodikkal játszottam. Az vele a baj, hogy csináltak egy jó világot, jó grafikával és fizikával csak ezt elfelejtették feltölteni tartalommal. Még küldik közül is max a fontosabbak közül volt pár érdekesebb...
2.
2.
JcGross
Az első rész se volt rossz, de a másodikat nagyon élveztem! 43 órám van benne steam-en, de egyszerűen nem tudom megunni.
1.
1.
Uhu123
Én mindkét részt nagyon élveztem. Két napig, aztán kifulladt. A második részben az óriási változatos terület nagyon jó volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...