Így kezdődik a Pengame

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 11.
  • Videó
Link másolása
Pont egy éve számoltunk be egy ígéretes magyar fejlesztésről, a Pengame-ről, melyben az iskolai rajzok megelevenednek és egy shoot 'em up játékká állnak össze. A projekt jól halad, már jövő februárban kész lehet.

Habár az IndieGoGo-féle adománygyűjtés elhasalt, a Wet csapata nem mondott le a Pengame-ről, tovább folytatták a munkát a szabadidejükben, s örömmel tudatták velünk, hogy a megjelenést 2014 februárjára tervezik. A steames Greenlight kampányuk jelenleg 97 százalékon áll, így az alkotás minden bizonnyal zöld utat kap a Valve rendszerében.

A Pengame egy oldalnézetes shoot 'em up játék lesz számos platformelemmel megspékelve. A gyors tempójú harcban szükséged lesz az ügyességedre, ehhez számos fegyver és kombóalapú közelharci támadás áll majd a rendelkezésedre. Kapunk egy RPG-szerű képességfát, illetve időlassítást is. A játékról bővebben itt olvashatsz.

Befutott a magyar fejlesztés bevezető videója is:

5.
5.
markoci555
#4: csak a grafikájára, a kinézetére, a mozgására értettem
4.
4.
Wandt
#2: Üdv, Pengame dev vagyok; Nem tudom mit értettél a fancy pants irány alatt - grafikailag más lesz, mivel a Pengame frame-by-fraame animált, füzetbe rajzolt firkákat jelenítünk meg, míg a fancypants flash animáció. Játékmenet pedig szintén erősen más szellemiségű, mert a fancy pants egy platformer, míg a Pengame egy shoot-em-up lesz.
3.
3.
Gamerdavid
A videóból nem igazán lehet megtudni valamit. De jó ötletnek tűnik így első látásra.
2.
2.
markoci555
a belinkelt videó alapján nekem nem jön be, van az a flash játék, fancypants a neve, ha abba az irányba mennének kicsit már sokkal jobban bejönne
1.
1.
DON GONDOCS
Ugyan a videóból sokminden nem derülki, de egy shoot 'em up-platformer-rpg bizakodásra ad okot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...