Itt a Destiny vadiúj előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 15.
  • Videó
Link másolása
A Spike TV adásából a Bungie sikervárományosa sem hiányzott, ráadásul megtudtuk, hogy a Destiny bétatesztje elsőként PS3-on és PS4-en startol el. Persze további exkluzív tartalmak várhatóak a Sony masináira.

A Bungie nem maradt szótlan a PS4 premierje kapcsán, egy új trailerrel jelentkezett a jeles nap alkalmából. Habár a Destiny bétája Xbox 360-on és Xbox One-on is elérhető lesz, elsőként PS3-on és PS4-en vethetjük bele magunkat valamikor jövőre. 

7.
7.
MrBrooks
Várós, E3-as videót csak pár hete ültem le végignézni, azóta viszont mindent feltúrtam róla a neten. Korrekt iparos munka lesz az egyszer már biztos! Halo után igazi felüdülés!
6.
6.
NinjaNorb
hagyjátok már azt a halo sorozatot tisztességes munka mindegyik része amit ők csináltak és sok ember szereti semmi eget verő hiba nincs benne ami miatt így ostorozni kéne...
5.
5.
Ra1D3n
#4: Youtube-os cím alapján asszociáltam. Valamiért elkerülte a figyelmem a PS4 a figyelmemet a launch video előtt. Valóban nem launch trailer, de ettől függetlenül a véleményem marad. Ettől nem dobtam hátast, ellenben az E3-as gameplaytől ami miatt cefetül várom :)
4.
4.
Yami
#3: Ki beszélt itt launch trailer-ről? A srácok csak összedobtak valamit, hogy hallassanak magukról a PS4 startjakor.
3.
3.
Ra1D3n
Hát, ez elég vérszegény egy launch trailer lett... Egy ilyen előzetes alapján soha a büdös életbe nem vennék játékot, DE amit E3-on láttam gameplay címszó alatt az olyan szinten megvett, hogy amiatt biztos megfogom venni majd ezt a címet, vélhetőleg X1-ra. És határozottan jobbnak és hangulatosabbnak ígérkezik mint a gyötrelem Halo sorozat.
2.
2.
DON GONDOCS
Ez még jobbnak is néz ki mint a Halo sorozat. még jóhogy jön a mostani gépekre is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...