Januárban jön a Shadowrun Returns kiegészítője

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 20.
  • Letöltés
Link másolása
A Harebrained Schemes tegnap bejelentette, hogy január folyamán érkezik Shadowrun Returns első nagy kaliberű bővítménye, a Shadowrun Dragonfall. Itt debütál Berlin városa, ahol virágzik az anarchia.

A Harebrained Schemes egy új kickstarteres posztban megerősítette, hogy januárban érkezik a Shadowrun Returns hivatalos bővítménye, a Shadowrun Dragonfall. Hőseinkkel ezúttal Berlinbe utazunk, ahol anarchia uralkodik, a koalíció folyamatosan változik a megavállalatok és a politikai pártok között. Ezen a helyen szinte bármit elérhetünk - ha jó kapcsolataid vannak, akkor sikeres lehetsz, s nem kell éhezned. 

Berlinben gyorsan pénzhez juthatsz, ha leleményes vagy, ám most egy olyan nagy kaliberű esemény kezdődik az utcákon, amelyből Te is kiveheted a részed, sőt mi több, megváltoztathatod a város jövőjét. Dragonfall világa felébredt!

A Shadowrun Dragonfall egy teljes hosszúságú kampányt kínál, a zenéket a Sega Mega Drive-on sem ismeretlen Sam Powell jegyzi, s új fegyverek, kütyük és ellenségek várnak rád.

A csomag januárban jön Windowsra, Macre és Linuxra, önmagában 14,99 dollárba kerül, de ha az alapjátékkal együtt akarjuk megvásárolni, akkor 24,99 dodót kell leszurkolnunk érte.

5.
5.
zsocwargear
Csak azért lehúzni valamit, mert izzig-vérig vegytiszta szerepjáték? Hát... ez nem a játékot minősíti.
4.
4.
thernielle
Az alapjáték sajnos már rövidtávon elég unalmassá vált, ha ingyenes lenne a kiegészítő, akkor TALÁN elgondolkoznék rajta, hogy letöltsem. Így meg sem fordul a fejemben. Nagyon sajnálom ezt a játékot pedig.
2.
2.
HunDrenus
Az alapjáték jónak indult, de egy óra után egy unalmas csőjátékká vált.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...