Shadowrun Chronicles IPHONE, MAC, PC

Visszatér a Shadowrun, méghozzá egy 2D-s körökre osztott stratégia formájában!
1697729457

Különválnak a Paradox és a Harebrained Schemes útjai

Mivel a The Lamplighters League masszív bukás lett, nem csoda, hogy a Paradox Interactive megválik a tulajdonában lévő fejlesztőtől. Pontosabban "stratégiai és kreatív" különbségek miatt, de ez tudjuk mit jelent.
1683041400

Májusban is számos izgalmas cím érkezik az Xbox Game Pass katalógusába

A Microsoft bejelentette a májusi Xbox Game Pass címeket: többet már a megjelenés napján megkaparinthatnak az előfizetők!
1529647231

Ingyenes a Shadowrun Returns

Ezen a hétvégén a Harebrained öt éve megjelent sci-fi RPG-je ingyenesen tölthető a Humble Store-ból. Az orkok, elfek és más mitikus lények szépen megférnek az emberek mellett a futurisztikus városban, de persze a vérontás sem marad el.
1430305226

Launch traileren a Shadowrun Chronicles

A korábban Shadowrun Online néven futó akció-stratégia már elérhető Windowson, Macen és Linuxon. A Cliffhanger Productions alkotásában a multis örömök mellett single kampányt is találunk.
1419765660

Már teaselik az új Shadowrunt

Habár a Harebrained Schemestől már hallottunk novemberben egy bejelentést, úgy tűnik, a srácoknak a Necropolis mellett is van idejük arra, hogy készítsenek egy új Shadowrun-játékot.
1393260163

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két nagyon fontos megjelenésünk is lesz ezen a héten, elvégre érkezik a Plants vs. Zombies: Garden Warfare, és a Call of Duty: Ghosts Onslaught DLC-je is megjelenik PC-re és PlayStationökre.
1390986032

Shadowrun Returns: Dragonfall - dátum és trailer

A Shadowrun Returns régóta beígért bővítményében Berlinbe utazunk egy teljesen új kampány erejéig. Az expanzió a jövő hónapban érkezik számos új funkcióval, s most egy előzetest is megnézhetünk róla.
1384941657

Januárban jön a Shadowrun Returns kiegészítője

A Harebrained Schemes tegnap bejelentette, hogy január folyamán érkezik Shadowrun Returns első nagy kaliberű bővítménye, a Shadowrun Dragonfall. Itt debütál Berlin városa, ahol virágzik az anarchia.
1377410505

Shadowrun Returns teszt

Jordan Weisman a nyolcvanas évek végén álmodta meg a nálunk Árnyvadász címen is ismert Shadowrun világát. Ami valljuk be, nem volt annyira forradalmi alapötlet, gyakorlatilag J. R. R. Tolkien és William Gibson vízióit lötykölte össze egy cyberpunk-fantasy elegybe.
1374472800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Azt mondják, nagyon meleg lesz a héten, és talán ezért nem is akkora baj, hogy gyakorlatilag alig lesz érdemi megjelenés a napokban. Az ínyencek azért találhatnak olyan játékot, ami a fogukra való!