Boltokban az Xbox One

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 22.
  • Megjelenés
Link másolása
A generációváltás befejeződött, mától kapható az Xbox One tizenhárom országban. Zombik, római légiósok és sportkocsik mindenhol - látnivalókat gyűjtöttünk a launch körüli felhajtásról.

Tizenhárom országban, Ausztráliában, Ausztriában, Brazíliában, Franciaországban, Írországban, Kanadában, Mexikóban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Új-Zélandon, az Egyesült Királyságban és persze az USA-ban is mától kapható az Xbox One, a Microsoft természetesen óriási felhajtással készült a rajt apropóján.


Bónusz: kicsomagolják a Microsoft-munkatársaknak szánt fehér Xbox One-t.

Az Egyesült Államokban például két hivatalos launch party is volt, New Yorkban és Los Angelesben várták a rajongókat, zöldben tündökölt minden, és az utcákon is hemzsegtek a zombik, a sportkocsik és a római légiósok a konzol legfontosabb nyitócímeit népszerűsítendő. Ahogy a PlayStation 4-nél, a Spike most is visszaszámláló showt tartott: ezt itt tudjátok megnézni, lejjebb pedig további képeket és videókat találtok az előkészületekről.




67.
67.
ictboy
#65: PS4-hez van Kinekt ? :-)
65.
65.
m3gtr
A ps4 350 font az xbox 430 font, nincs is miről beszélni ezt nagyon elqrtrák az biztos.
64.
64.
a.sebi
#63: Nekem megvan a box tegnap reggel 8: 32 kor vettem át ausztriában, es nekem kurvàra tetszik, sok jatekot kiprobaltam, mert a nagybratyomnak 1 hete megvan, ugyanis ujsàgíró ausztriàban, de nekem az egèsz nagyon bejön, nem bàntam meg:)
Jatekok sokkal jobban neznek ki, a kinect rohadt jol mukodik, gyors a rendszer , multitasking, nagyon penge, imàdom...
63.
63.
toriell
Hát kinek mi jön be,én például mindkettő konzolban látok előnyt hátrányt.Ezért kell beszerezni mindkettőből:):D
61.
61.
toriell
Akkor nem tudom te hol lakhatsz mert én ma 5 várost járta mvégig azaz tegnap.. és mind elfogyott pedig többet is rendeltek a kelleténél ..:) ch:)
58.
58.
Inferno
srácok vki megttudná nekem mondani h ami a montage alatt megy zene az micsoda :D
53.
53.
mataj
Nem akarok senkit megbántani de ez van!Az első Xbox One hibák – Nem indul, nem frissít és úgy szól, mint egy géppisztoly!http://www.gamers.hu/az-elso-xbox-one-hibak-nem-indul-nem-frissit-es-ugy-szol-mint-egy-geppisztoly/
44.
44.
supair
Na srácok!
Kipróbáltam.:-)
A menü fenomenális,nagyon gyors a csempék és appok közötti váltogatás.
Sok mindenre nem volt időm de remélem öcskös ha kicsit beleúnt hazahozza....
Ja.Ryse!:-) Brutál.!
Nem írok most mást(hiba semmi nem volt) mert azt fogják hinni egyesek elfogult vagyok.Meglátjuk mások mit gondolnak.
Utoljára még annyit:Nekem tuti vétel:-)
43.
43.
kopic
42.
42.
toriell
Amúgy a 32.dik Kommentárban Yami-nak teljesen igaza van,hogy tájékozatlan a cikk írója.. ,Mellesleg ,ha észrevennétek még nem jött kia világon olyan műszaki cikk ,amely sorozatgyártásában ne lett volna probléma. Ugyanúgy vonatkozik a konzolokra hiába, a hiper szuper Sony, Ms,Nintendo stb.. megtervezik le gyájrták őket ugye nem egy darabot,lehet éppen egy dobozolás közben lepottyan ,vagy akármi történhet,rosszul csinálnak meg egy dolgot rajta gyártásb közben elkészül kb 100 db vagy 10 tökre mindegy.. ezekben a cuccokban fennt áll igenis a lehetőség,hogy probléma adódhat és fog is,mert hogy tökéletes gépekről még nem hallottam.. szall nem kell itt el folyni egyik gép partjára sem.
41.
41.
toriell
Mennyi faszfej van itt esküszöm szánalmas a,hogy köpköditek az Ms,a Sony-t,meg ugy kb mindent amit csak lehet,mert a kibaszott tökéletes életetetkben még erre is van időtök..
39.
39.
p3ti
#33: Tök mind1 hogy porszívót vagy xboxot vagy herezacskó pumpát veszel - ezek mind műszaki cikkek, és ezért bármelyik akár első nap is tönkre mehet. Nem kell ennyire támadni, nem akarjuk bántani a Sony -t. Mivel az is csak egy gép, ezért ott is van rá esély hogy meghibásodjon, akárcsak az Xnél
38.
38.
kopic
Feher szinben meg tenyleg faszan nez ki !
37.
37.
kopic
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=lOPcMT5DHWY
:S
36.
36.
kopic
Jo jatekot kivanok az XO tulajoknak ! En majd remelhetoleg 2-3 ev mulva ruhazok be egyre ! Az elso napi eladasokra meg kivancsi leszek.

#10
A pontszamai nem lettek vmi fenyesek, de en is majd azt szereznem be a gep melle elsonek !
34.
34.
zig36
http://www.youtube.com/watch?v=aFm4llV1c2g
33.
33.
UnfoldedBow
#32: Persze, ez így is van. A lényeg igazából csak annyi hogy nem csak a ps-nél akadnak gondok. Ne remélje senki azt, hogy ha boxot vesz, ott nem fordulhat elő hiba.
32.
32.
Yami
#28: A cikk írója elég tájékozatlan.
A PS4-nél ugyanis volt 1-2 hiba ami nagyobb tömegeket érintetett (pulzáló kék fény, rossz HDMI), ezek ugye nagyobb visszhangot is kaptak, de ezek mellett voltak az apróbb bakik(túlmelegedés, sikertelen bejelentkezés a PSN-re, a lemezeket nem lehet kivenni vagy berakni a gépbe, fagyások...stb) amiket annyira nem kapott fel a média és így gondolom a cikk írja elsiklott felette, de minden esetre én így nem nevezném a meghibásodásokat "egységesnek".

A linkben bemutatott hibák-ról meg:
- Tápcsere
- Szoftveres probléma
- Meghajtó csere

A szoftvert javítják, a többi meg gyártási hiba amire ott a garancia.
29.
29.
petred
Jól néz ki, kár hogy kell hozzá kinect. Így sajnos ps4re váltok
28.
28.
UnfoldedBow
#27: Már meg is jelentek az első hibák. A különbség csak annyi, hogy még a ps 4-nél egységes hibáról beszélünk, az esetek kevesebb mint 1 %-ánál (ami ugye az eladott több mint egymillió példányszámnál elenyésző, illetve a sony azonnal segített is) addig a boxnál a legkülönfélébb meghibásodások jelentkeztek, egyelőre megoldás, és a Microsoft hivatalos hozzászólása nélkül ...
http://www.gamestar.hu/xbox-one-hibak-next-gen-microsoft.html
27.
27.
strike19
Én szeretem a MS-t.De mégis egy PS3-mam van és nem nézem le a Xbox-os barátaimat.Ebből a konzol háborúból mindig akkora problémát csinálnak egyesek nem értem őket.Remélem az Xbox One-nak nem lesznek hibái ,nem úgy mint a PS4-nek.
24.
24.
p3ti
#18: Nem azon van a hangsúly hogy valaki nincsen megelégedve az MS -el, hanem azon, hogy ekkora paraszt. Lehet véleményt alkotni kulturáltan is, amire ezen az oldalon csupán egy maréknyi ember képes. Az tény, hogy a Sony híreknél kevesebben viselkednek ennyire gyökér módon
21.
21.
Lachgas
#20: Kinek mi esik jól, ha engem felbasz valami akkor nem fogok vigyorgó arcal beszélni róla. Szóval nyomatékositja az érzelmeit.
20.
20.
patryk91
#16: Ezt úgy gondoltam, hogyha nem tetszik, akkor nem vesz belőle, nem használja és ennyi.

Az hogy valakinek nem tetszik pl a win8 oké megértem, vegyes fogadtatása van, de meg lehet ezt fogalmazni értelmesen is, nem ilyen stílusban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...