Hivatalos: együtt is kapható lesz a PS4 és a Vita

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 22.
  • Hír
Link másolása
Még karácsony előtt piacra dobja a Sony az Ultimate Bundle nevű csomagot, melyben egy PlayStation 4-et és a PS Vitát találunk. A szóvivő szerint ez a legjobb módja annak, hogy kiemeljék a két konzol közti kapcsolatot.

A Sony eltökélte, hogy mindenkiben tudatosítja a PlayStation 4 és a PS Vita közti kapcsolatot, ráadásul a karácsonyi vásárlási lázat meglovagolva új marketingkampányt indít a vállalat. A kampány felhívja a figyelmet a játékkínálatra, illetve a Remote Play-funkcióra.

December folyamán bekövetkezik az, amire már számítani lehetett: egy csomagban is megvásárolhatjuk a PlayStation 4-et és a PS Vitát. A Videogamer illetékese már egy képet is leközölt az Ultimate Bundle-ről:

Az ár még nem ismert.

24.
24.
kristof97
#15: Kösz, mert ez jelentene pár játékot, ha veszek egy PS Vitát. :D
23.
23.
MrBrooks
Én 1 hónapja vettem vitát, habár sejtettem, hogy lesz bundle pack is.. Én pusztán azért most vettem, mert világ életemben mindig az első szériás gépeket preferáltam (na jó, kivéve x360 :D ) Egyszerűen az új vita gagyinak hat, mint anno a PSP 2000-es széria. (Nem hiába van idehaza 1004-es FAT, meg egy Go-is a bizt kedvéért :P ) Az amoled kijelző élettel-telibb, az összeszerelési minőség No.1. Érződik, hogy van benne anyag.. Nem akartam, hogy nekem már csak új jusson, ezért inkább beszereztem gyorsan. Akármennyire kevés is rá a jó cím, én azóta minden este 1-2 óraát standard Wipeoutozok, Ridge Racer viszont kicsit a PSP-s verziók után csalódás.. Uncharted, bőven hozza a színvonat, Killzone baromi látványos, egyszerűen imádom! A little big planetet csak 5 perc erejéig raktam bele, de az is jónak tűnik. Egyszóval, ha jövőre belehúznak egy kicsit a játékfelhozatal terén, simán ajánlom mindenkinek! És ha esetleg jönne rá Új RRacer, esetleg Dead Space, vagy Deus Ex... Hmmm.. :D
22.
22.
Fight!
Meg a minecraft konzolos verzioja is csak a gamekapocs nem tulzottan van elfoglalva vita tèrrn igy nem is irnak rola sosem.
21.
21.
Fight!
Ign.com-ot figyeld vagy a psvitahub.com-ot. Ott mindent leirnak. Injustice is spec nov 29èn jelenik meg pcre ps4re meg psvre
20.
20.
Chelseafan1989
#13: És kb. mikor?Milyen játékok lesznek rá még mert én próbáltam rákeresni de nem találtam semmit.
19.
19.
Yanez
#18: Ez a bundle még meg sem jelent! Mirôl beszélsz? :D
18.
18.
Hidalgo
#17: játékokkal együtt 600-650 EUR az alább említett helyen ez a bundle
17.
17.
Yanez
#16: Nem hiszem, hogy $600 lenne együtt, mert akkor értelmét vesztené a 'bundle' szócska. Az ilyen pakkok épp azért jönnek létre, hogy olcsóbban tud beszerezni az adott cuccot, mint hogyha külön vennéd. Amcsiban már $170 dolcsiért juthatsz hozzá egy vadonatúj 3G/Wi-fi Vita-hoz, vagyis egy PS4+Vita bundle, tuti nem lesz több $500-nál.
16.
16.
Ra1D3n
#5: Ha az alap PS4 csomag 400$, akkor mérget vehetsz rá, hogy ez 600$ lesz kb. Honnan a feltételezés a részemről? Nagyon egyszerű matematika. PS4 400$, PS Vita 199$, ha netán hozzácsapnak valami játékot akkor máris 650$-nál tartunk. Ez minimum 600$, plusz játék miatt kérdéses az árfekvése egyedül.
15.
15.
Yanez
14.
14.
kristof97
Azt valaki meg tudná mondani, hogy PS Vitára simán be tudok jelentkezni a PS3as accommal, hogy felhasználó név + jelszó? Csak mert a PS3as accomon van pár PS Vitás játék is a PS+ miatt. :) Azért érdekelne, mert haveromnál nem tudtam bejelentkezni, hogy játszani tudjunk az én játékaimmal nála.
13.
13.
Fight!
12# lesz rà, igaz mèg nem uj hanem a god of war 1-2hd. De jon meg rà a borderlands 2 is open worldel meg helldivers stratègiai jàtèk stb
12.
12.
Chelseafan1989
Én most vettem nem rég PS Vitat.
Valaki tudna abban segíteni hogy van vagy lesz-e God of War rá.
Amúgy az új tényleg nagyon gagyinak néz ki.
10.
10.
mestermagyar
#9: Mármint játékkal, amit konkrétan játszanál.
9.
9.
tundra
#6: Évente 14-15 ezer forintba (PS+ éves díj).
7.
7.
Fight!
Nekem ez màr nem volt hir, a game.co.uk-s honlapon le van irva h milyen bundle mennyibe fàj, meglehet lesni de ha a sony okos lenne akkor kiadna egy olyan bundle amiben a ps4hez hozzàjàr a killzone sf a vitahoz meg a killzone mercenary....
6.
6.
mestermagyar
Háát azért abban kétségem van, hogy mennyi zsébe kerül majd ellátni mindkét eszközt játékokkal.
5.
5.
Yanez
Szerintem $500 körül lesz.
4.
4.
metercsiken
#2: Ja, hogy még nem ismert.
Na szóval ,akkor mennyibe "fájhat"?
3.
3.
Dontrip
Ez nagyon jó ötlet, főleg egy klassz árszabással!
2.
2.
metercsiken
Nem( lenne ) rossz.
De mennyibe "fáj" ez így?
1.
1.
p3ti
Annak jó lehetőség akinek eddig még nem volt szerencséje a VITA -hoz. Nekem ez kimarad - maradok a sima kiadásnál
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...