Corrinne Yu elhagyta a Microsoftot

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 25.
  • Hír
Link másolása
A Halo 4 engine-jéért felelős programozó felmondott a 343 Industries csapatának, s már a Naughty Dog sorait erősíti. A "női Carmacknak" kikiáltott hölgyemény igazi tehetség, játékipari befolyása megkérdőjelezhetetlen.

Corrinne Yu a Microsoft jól fizető állását hagyta ott a Naughty Dog kedvéért. A hölgy legutóbb a Halo 4 engine-programozója volt, neki köszönhetjük azt, hogy a 343 Indrusties játéka az egyik legszebb cím Xbox 360-on. A Microsofthoz 2008-ban csatlakozott, előtte a Gearbox Software-nél volt technológiai direktor.

Ezentúl az Uncharted-szériáról és a The Last of Us-ról elhíresült Naughty Dog csapatát erősíti grafikus programozó munkakörben. Testhez álló feladat, nem vitás! A nem mellesleg irtó csinos hölgy egyike a játékipar legbefolyásosabb nőinek, hasonló szerepben tetszelgett mint John Carmack az id-nél.

Véletlen egybeesés, hogy az ő távozásának híre is a múlt hétvégén jutott el hozzánk?

19.
19.
Quent1n
Számból vettétek ki a szót.. ez a nő sok minden csak nem szép. Vagy van két melle azt akkor már mindegy is? :D Több képet megnézve róla még csak csinosnak se mondanám. Jade Raymond na ő inkább szép, illetve szexis, persze ízlések és pofonok. Mondjuk szerintem még Sara Haider is szebb programozó...
15.
15.
elvan a gyerek ha jatszik
#7: Csak arra voltam kíváncsi, hogy a Halo 5 munkálatait hátráltatja ez valamiben vagy sem. Tisztában vagyok vele, hogy a szériára nézve ez nem akkora gond, de magát a részt korlátozhatja egy a csapatban létrejött hirtelen veszteség.

Ha választhatnék, akkor inkább magyar nőt sztárolnék (legjobb a hazai alapon) de mivel ilyen neves programozó hölggyel nem rendelkezik nemzetünk (vagy nem tudunk róla), ezért marad az ami van...
14.
14.
EBR2000
Szerintem sem valami szépseg... Lehet h velem van a baj de akkor már inkabb programozzon.
Örülök h az ND-hez ment. Remélem hasznukra lesz.
13.
13.
kopic
Vagyis inkabb remeljuk, hogy nem fogja !
12.
12.
kopic
11.
11.
kopic
http://en.wikipedia.org/wiki/Corrinne_Yu
Jol jart a Naughty Dog a csajjal.:S
10.
10.
kopic
Francba.:S

Am szivesen a hirt.....
9.
9.
DON GONDOCS
Azért ő is csak egy programozó a sok közül, persze biztos hogy a tehetsége sokat jelentet a 343-nak, de mostmár Naughty Dog-nál csillogtathatja meg tudását.
7.
7.
Yami
#6: Már hogy ne veszélyeztetné. A teljes Halo széria sorsa ezen az egyetlen egy programozón múlik holott még csak 1 részen dolgozott. Elképesztő, mi?

Amúgy nem tudom hogy csak nő-hiány mondatja itt egyesekkel, hogy jól néz ki vagy velem van a baj, de szerintem nem egy kimondott szépség. Leginkább csak nyak alatt dolgozik jól, de hát nem azért fizetik.

Programozóként viszont mindenképp zseniális, olvastam róla cikkeket még anno és az biztos, hogy ez hölgy veszteség az Ms-nek és nyereség a Naughty Dog-nak.
6.
6.
elvan a gyerek ha jatszik
Szóval pályája során köze volt a 2008 előtti Gearbox játékokhoz, köze volt a Halo 4-hez, és akár köze lehet majd az Uncharted 4 és a The Last of Us folytatáshoz is (már ha lesz a LoU-nak folytatása). Ez egy szép életút. Ennél már csak maga a hölgy szebb :)

Viszont ez felveti a kérdést: Hogy mi lesz most a 343 industriessal? Nem veszélyezteti ez majd a Halo 5-t?
5.
5.
"...neki köszönhetjük azt, hogy a 343 Indrusties játéka az egyik legszebb cím Xbox 360-on.."
Szerintem meg a grafikusoknak de mindegy.
2.
2.
szasznyak
Jaja!Jó a csaj...megérne pàr patront! :) Nyilvàn nem lőtték neki kellőképpen a "picipuhànàl". :D Ezért ment àt a "rosszkutyàkhoz".Dogystyle FOREVER!!! :D:D:D:D:D
1.
1.
metercsiken
Nem hallottam még róla, de ha tényleg jó a csaj, akkor az amúgy is jó Naughty Dog csapata így még jobb lehet!
Hajrá!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...