Ingyenes az Infinity Blade

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 26.
  • Hír
Link másolása
Nem mai darab az Infinity Blade, viszont most (már megint?) ingyen tölthető le az Apple-kütyükre. Ha konzoljáték színvonalú látványt keresel az okostelefonodra vagy a tabletedre, itt meg is állhatsz.

Az Epic Games és a Chair Entertainment annak idején alaposan meglepett minket az Infinity Blade-del: az Unreal Engine-t használó játéknál 2010-ben nem volt szebb anyag mobilra, ez még a hiányosságait is elfeledtette velünk.

Noha már a harmadik rész is megjelent hozzá, ha kimaradt volna az eredeti játék, a hét folyamán ingyen letöltheted az App Store-ból iPhone-ra, iPod touchra és iPadre. Az akcióról az Infinity Blade hivatalos Twitter-oldalán lehetett először olvasni.

4.
4.
Starkiller89
#3: Én arra értettem, hogy a PS3/X360 grafika egy kalap szar, és nem nehéz telefonokra átírni, amiknek még jobb a hardvere...mellesleg az Uncharted 3 sem vmi nagy szám...igen, játszottam mind a 3 részével, akkori időkben jó volt, de most már elavult.
3.
3.
trion96
#1: http://www.youtube.com/watch?v=QANhDD5jOFw Ilyen mínôség telefonra? Hol élsz te ember? :D
1.
1.
Starkiller89
"Ha konzoljáték színvonalú látványt keresel az okostelefonodra vagy a tabletedre, itt meg is állhatsz." Nem nehéz olyan játékot találni telefonra... :D:D:D:D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...