Íme, a PlayStation Plus decemberi ajándékai

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony is elárulta végre, milyen ajándékokkal várja a PlayStation Plus-előfizetőket a következő hónapban: PS3-on a GRID második részének, PS Vitán pedig a Grand Theft Auto: Liberty City Storiesnak lehet örülni.

A következő hónapban sem maradnak ingyenes játékok és akciók nélkül a PlayStation Plus-előfizetők, a Sony a hivatalos PlayStation Blogon jelentette be a decemberi ajándékokat.

A prémiumszolgáltatás természetesen a PS4-en is elrajtol, ahogy azt korábban megtudtuk, a Contrast és a Resogun nevű játékokat kapják meg ingyen a next-gen konzol Plus-tagjai. Bónuszként 20 százalék kedvezmény jár nekik a Trine 2 árából, 10 százalék a Super Motherloadéból, az Assassin's Creed IV Aveline Ship Figurehead DLC-je pedig ingyen vihető a következő hetekben.

PS3-on a GRID 2 lesz ingyenes, PS Vitán a Sonic & All-Stars Racing Transformed és a Grand Theft Auto: Liberty City Stories, cross-buy akcióként pedig a Guacamelee!-ért sem kell fizetni.

18.
18.
JackBauer
#10: ezt a gaikai-t még ne nagyon említsük szerintem, van egy olyan érzésem, hogy soká lesz az még mikor normális minőségben élvezhetjük itthon is.
17.
17.
Chelseafan1989
#16: Ugyanaz a felhasználó!
16.
16.
simon 555
#13: Nyilván nem ugyan azt az accountot használod a két gépen...
14.
14.
KeXxX
#13: PS3-on jelentkezz be ugyan azzal a felhasználó neveddel amivel a PS Vitádon előfizettél.
13.
13.
Chelseafan1989
Valaki tudna segíteni!
Én vettem 3 hónapos PS Store kártyát meg egy 6000 Ft-os feltöltőkártyát és PS Vitan beírtam a kódokat, de a boltba azt mondták ha egy a felhasználó akkor a PS3-nál is tudom majd használni ehhez képest csak a vitan tudom használni a 6000 Ft-ot is meg az ingyenes letöltéseket is a plus miatt.
válaszokat előre is köszönöm
11.
11.
Yanez
GTA: LCS amcsi accon már múlt hónapban volt.
10.
10.
greenmelon
#7: Még nem tudsz játszani a PS3-as játékaiddal a 4-en. Úgy, hogy berakod a lemezt és játszol, nem is fogsz tudni, Gaikai segítségével lehet majd neten keresztül streamelve játszani a PS3-as játékokat, jövő év elejétől ha jól emlékszem.
9.
9.
RangerFox
Ezt már rég lehetett tudni.....
8.
8.
strike19
Inkább a Store-on árazna lefelé.Nem mindenki akar még bevállalni ps4-et.Én PS3 játékokat akarok akciósan látni főleg 2k + EA játékokat.
7.
7.
maktub
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de PS3-as játékokat le lehet tölteni PS4-re? Futnak rajta?
Azt tudom, hogy PS3-as lemezeket nem játssza le, de a letöltéses megoldás mintha be lett volna ígérve.
5.
5.
KőbányaKispest
Az a baj, sajnos ezek a játékok pont annyit érnek, amennyiért adják.
4.
4.
deviques
Többre vártam PS4-ből. Karácsonyra ha meghozza a "Jézuska" azt reméltem, hogy már lesz mit játszani, így meg még játékot is muszáj lesz venni hozzá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...