Resogun PS4

A Housemarque sci-fi shoot 'em upja PS4-en.

Felvásárolta a Housemarque csapatát a Sony

Nem csillapodik a PlayStation Studios éhsége, hiszen újabb fejlesztőcsapatot kebelezett be a cég. Ezúttal azzal a finn brigáddal bővült a vállalat portfóliója, akiknek legutóbb a PlayStation 5-exkluzív Returnalt köszönhettük.

Csalódott, és stílust vált a Nex Machina-csapat

A Nex Machinát is jegyző Housemarque több mint húsz éve szállít játéktermi ihletésű címeket. Az üzlet viszont a kritikai siker ellenére sem megy, ezért úgy döntöttek, hogy stílust váltanak.

PS4 Pro-támogatást kap a Resogun

A PlayStation 4 egyik legjobb nyitócíme volt a Resogun, melyhez hamarosan megérkezik az PS4 Pro-támogatás is. 4K-s felbontást és HDR-támogatást ígérnek a fejlesztők.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Még meg sem jelent, de már az egyik legmegosztóbb PlayStation 4-exkluzív a The Order: 1886. Pénteken már ti is rávethetitek magatokat, addig maradnak a hunok meg a háborúzás.

A jövő héten jön a Resogun Defenders

A Housemarque megerősítette, hogy a jövő hét folyamán érkezik a Resogun második DLC-je. A shoot 'em up bővítménye két új játékmóddal, illetve eddig soha nem látott power-upokkal bővíti a felhozatalt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve, de összeraktuk nektek a hét játékmegjelenéseiről és filmpremierjeiről szóló listánkat. Habár túl nagy meglepetésekre nem érdemes számítani, egy-két érdekesség azért akad a napokban is.

Hivatalos: PS3-ra és Vitára is jön a Resogun

A meglepetést ugyan a Sony XDev Studio Europe vezető producere lelőtte október végén, mára azonban hivatalossá vált: az előző generációs PlayStationön és PS Vitán is tiszteletét teszi a PS4 nyitócíme.

Heti akciók és leárazások - 46. hét

Ismét összeszedtük nektek a hét érdekesebb akcióit, ezúttal találtok klassz Far Cry, Euro Truck Simulator és Mount & Blade leárazásokat, de olcsóbb az Europa Universalis IV és a Saints Row-széria több eleme is.

PlayStation Vitára is jön a Resogun

Formális bejelentést ugyan még nem kaptunk a hír kapcsán, de ha hihetünk a Sony XDev Studio Europe vezető producerének, PlayStation Vitára is megjelenik a most még PS4-exkluzív Resogun.

Íme, a Games Industry Awards 2014 döntősei

Az Egyesült Királyság játékiparát képviselő TIGA kereskedelmi szövetség és az Edge évente megrendezett díjátadójának döntősei már készen állnak a megmérettetésre, melynek kimeneteléről most mi is szavazhatunk.