Contrast PC, PS3, PS4, X360

A Compulsion Games platformjátéka bájos főhősnővel.
Típus: Platform, Puzzle

Új játékon dolgoznak a Contrast fejlesztői

Új címen dolgozik a Compulsion Games, akiknek első játéka a mérsékelt sikereket elért Contrast volt. Sajnos egyelőre a játék címét sem árulták még el, de kaptunk pár hangulatos koncepciós rajzot.

GDC 2014: Xbox One - terítéken az indie játékok

A San Francisco-i rendezvényen a Microsoft bejelentette, hogy újabb lépést tesznek a független fejlesztők felé, ennek gyümölcse a közeljövőben Xbox One-ra megjelenő 25 indie produktum. Lássunk róluk egy videót!

GDC 2014: Íme, az első 25 indie játék Xbox One-ra

Habár egy éve a Microsoft váltig esküdött arra, hogy maximálisan támogatja a független fejlesztőket, máig várnunk kell az alkotásokra Xbox One-on. Az idei GDC-n végre megtört a jég, s a redmondiak lerántották a leplet az első játékokról.

Blogajánló: Contrast, Fallout, Assassin's Creed

Árnyékot irányítunk egy posztapokaliptikus világban, miközben hajónkon lobog egy fekete zászló. Nincs is ennél mámorítóbb játék Xbanyek Egyre. Az eheti blogajánlónk következik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz ez a hét, december 13-án kerül boltokba a PlayStation 4 Magyarországon, és vele együtt egy raklapnyi következő generációs (vagy arra hasonlító) játék is. Te melyiket szerzed be először?

Contrast teszt

A Compulsion első, PC-re, PS3-ra, PS4-re és Xbox 360-ra megjelent játékában a való világ ütközik az árnyak birodalmával. Történetünk az 1920-as években kezdődik, halk jazzdallamok kergetőznek St. Clair városának fülledt éjjelében.

Íme, a PlayStation Plus decemberi ajándékai

A Sony is elárulta végre, milyen ajándékokkal várja a PlayStation Plus-előfizetőket a következő hónapban: PS3-on a GRID második részének, PS Vitán pedig a Grand Theft Auto: Liberty City Storiesnak lehet örülni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban befejeződik a generációváltás, boltokba kerül az Xbox One, méghozzá egy raklapnyi nyitócímmel az oldalán. Persze ettől függetlenül is lesznek érdekes megjelenések.

Contrast - trailer a megjelenés mellé

Ma landolt PC-n és Xbox Live-on a Compulsion Game platformjátéka, a Contrast. A PlayStation-verziók a következő hetekben jelennek meg, ráadásul a PS Plus-tagok ingyen juthatnak hozzá.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Már azt hittem, hogy a PlayStation 4 amerikai rajtja miatt nagy csend lesz itthon játékmegjelenések terén, de szerencsére a kiadók rám cáfoltak: lesz miből válogatni a következő napokban!