Bemutatkozik a Razer Kraken Forged Edition

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Új fejhallgatót mutatott be a Razer, a Kraken Forged Edition decemberben válik elérhetővé világszerte, és 300 eurót kóstál majd. A masszív árcédula mellé persze minőséget is ígér a gyártó.

A Razer Kraken Forged Edition "repülőgép minőségű" alumíniumból készült, matt felületi textúrájú fülkagylókat kapott, belül pedig plüss műbőr fülpárnák találhatók. A kézzel összeszerelt kütyü könnyű, és a fejpántja is állítható természetesen, így hosszabb használat során sem válik kényelmetlenné.

A Razer játékosoknak és zenerajongóknak ajánlja a kiegészítőt, aminek a gyártó szerint a 40 milliméteres hangszórói erős basszusokat, tiszta közép és éles magas hangokat produkálnak. Az új Kraken emellett egy, az in-line mikrofont tartalmazó cserélhető kábellel is rendelkezik, mellyel a felhasználók könnyedén játékhoz vagy telefonáláshoz  alakíthatják az eszközt.

A fejhallgató decembertől válik elérhetővé 300 eurós áron, részletesebb specifikációkat a hivatalos weboldalon találhattok.

15.
15.
Dood
Nekem volt 2 razer egerem, mind2 meghalt és nem kaptam garanciális cserét. Haver vett egy billentyűzetet 50k-ért meghalt, kicserélték meghalt a csere is egy hónap alatt és már nem cserélték, meg beszopott mellé egy razer egeret is természetesen (meghalt 2 hónap alatt nem cserélték) :D
300 euro elég pofátlanság, ezért az ember valódi jó minőségű fejhallgatót tud venni.
Razer minőség egyenlő a tescoval, nagyon jó a reklám, nagyon jól néznek ki, csak éppen hihetetlenül ócskák, nem ritka, hogy 0 naposan is használhatatlan a termékük.
14.
14.
Donoxlee
Akkor mar kinkabb + nehany euro es egy konzol -.-!!
12.
12.
Jery
Ezek sem szivbetegek az mar egyszer biztos es meg nem is szegyelik azt a 300 eurot elkerni!
11.
11.
Ruga
9# +1 Sennheiser
9.
9.
Quent1n
90 rugóért inkább ilyet vennék: http://store.apple.com/hu/product/H9720ZM/A/sennheiser-momentum-fejhallgat%C3%B3-mikrofonnal-%C3%A9s-t%C3%A1vir%C3%A1ny%C3%ADt%C3%B3val?afid=p228%7CGunstiger-HU&cid=AOS-HU-CSE-Gunstiger

bár tudom nem egy Razer :D :D

Amúgy ott a Sennheiser PC360 szerintem annál több ilyen célra semmiképp sem kell v. indokolt persze aki Razer fan az rohanjon megvenni hisz szarnak tuti nem szar csak túlárazott, mert gamer és mert Razer.
8.
8.
sebtapasz
7.
7.
Sun9us
Ennyi pénzből már fejhallgatót veszek....
4.
4.
Stranger
Ennyiért én már bőven csak hangfalat vennék...
3.
3.
Split
Lehet nem jó "topicba" írok, de beleuntam a 4-7000 forintos árfekvésű vacak fejhallgatókba (nem fül!), amik nem képesek még csak közepes szintű hangminőséget sem produkálni. Az egyik túl halk, a másik recseg, a harmadik baromi kényelmetlen...

Egy szónak is száz a vége, most jön a Jézuska és meg szeretném lepni magam valami jó minőségű fejhallgatóval. Mikrofon nem kritérium, legyen hosszú távon is kényelmes, valamint legyen hangereje. Az ár lehetőleg ne legyen több, mint 15.000 Ft.-

A tippek jöhetnek privátba is, hogy ne offoljuk szét ezt a hírt. Köszönöm!
1.
1.
aordog
Mi??? Közel 90 ezer????
Akkor inkäbb egy turtle beach mellett döntenék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...