The Order: 1886 - jövő ősszel?

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 3.
  • Pletyka
Link másolása
Még egy kérdőjeles dátum PlayStation 4-fronton: a Sony Santa Monica fejese a Twitteren célozgatott rá, hogy a The Order: 1886 jövő ősszel kerülhet boltokba. Mondjuk jobb időpontot nem is nagyon találhatnának a srácok.

A Ready at Dawn társalapítója és technológiai vezetője, Andrea Pessino és a Sony Santa Monica direktora, Tim Moss a Twitteren cseverésztek picit: rövid, de hasznos beszélgetés volt.


Moss a PlayStation 4 németországi és ausztriai startjáról áradozott, miközben belinkelte az egyik tömeghisztériát megörökítő videót, amihez Pessino annyit tett hozzá, hogy "ennek nyilván így kell lennie, ergo a legjobb konzolról van szó". Moss erre ráúszva megemlítette, hogy "alig várja, hogy lássa, mit csinálnak rá jövő ősszel" Ready at Dawnék, ami elég nyilvánvaló utalás, hogy a csapat 2014 őszére tervezi a The Order: 1886 megjelenését.

A srácok eddig leginkább a PSP-s játékaikról voltak ismertek, jelenleg ez az egy projekt készül náluk, és kizárólag PS4-re.

7.
7.
Akkor még az volt de mára megvilágosodtam. Ez meg az evilke withinke, bekaksizok annyira várom őket szeretettel, keblemre.
6.
6.
kristof97
#5: Ugye ez nem volt komoly kérdés? Természetesen nem jön, csak PS4re fog kijönni.
4.
4.
giga321
Egy jó kis gameplay-t szeretnék már látni, mert eddig kb 50-50%, hogy megveszem-e vagy sem. Mert a steampunk hangulat oké, de a játékmenetre kíváncsi vagyok.
3.
3.
Django
Jó lesz ez a játék, ez miatt veszek majd nextgent, persze csak 1-2 év múlva!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...