A Cryteknél dolgozik a God of War-direktor

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 3.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Emlékeztek még arra, hogy Todd Papy elhagyta a Sony Santa Monicát? És arra, hogy mindezt Németországért? Nos, mint kiderült, a német úti cél nem más volt, mint a Crytek frankfurti stúdiója.

November elején írtuk meg, hogy Todd Papy, a Sony Santa Monica vezetőbeosztású munkatársa - nem mellesleg pedig a God of War: Ascension direktora - elhagyja a csapatát - akkor csak annyit tudtunk, hogy Papy Németországba költözik.

Nos, mint kiderült, nem is akármiért, a Crytek frankfurti stúdiójánál kapott állást, ahol egy még be nem jelentett projekt fejlesztését vezeti. Nem tudjuk, hogy mi ez, állítólag hamarosan többet is hallunk róla, mindenesetre "gyönyörű" folytatása lenne a sztorinak, ha Papy egy új Ryse fejlesztésére adná a fejét.

Papy egyébként 2006 óta dolgozott a Sony Santa Monicánál, már a God of War második részének munkálataiban is részt vett.

5.
5.
kopic
Remelem, hogy a hasznara fog jarni a Cryteknek !

Es szivesen a hirt.
4.
4.
akifourteen
Kell a kreativitas az uj Rysehoz.
2.
2.
guitarlord
Egy fecske nem csinál nyarat, de kezdetnek több, mint a semmi.....Ha a Crytek ki akar törni a "Csak Techdemókat tudtok csinálni!" státuszból, akkor ennél sokkal, de sokkal több új ember kell!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...