2,1 millió PlayStation 4-et adtak el eddig

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 3.
  • Biznisz
Link másolása
Ma már harminckét országban kapható a negyedik generációs PlayStation, és ami még fontosabb, a rajt abszolút biztató volt a Sony számára: mára több mint 2,1 millió PS4 talált gazdára.

A PlayStation 4 Amerikában november 15. óta kapható, a nyugati premier után több mint 1 millió gép talált gazdára egy nap alatt. Nos, a pénteki európai premier sem sikerült rosszul: mára a harminckét országban, ahol kapható az új konzol, több mint 2,1 millió példányt vittek belőle haza a játékosok.

A jó hírről maga Andrew House számolt be a hivatalos PlayStation Blogon, az eredmény rekord a PlayStation történetében. Az európai sikert egyébként előrejelezte a PS4 brit rajtja is: az Egyesült Királyságban az új PlayStation lett az eddigi legjobban fogyó konzol, 250 ezer darabot adtak el belőle két nap alatt.

27.
27.
cannondale
#25: Angliaban marciusig esely sincs uzletben...
25.
25.
Moltes
Itt Ausztraliaban a nyitas napjan (nov. 29) elfogyott minden PS4 az egesz orszagban. A boltban azt mondtak hogy Januarban fog megjonni a konzolom amit 3 napja rendeltem elo :D. Na sebaj, ha tenyleg olyan jo mint ahogy mondjak akkor meg eri varni ra.....amugy meg nincs mas valasztasom XD
24.
24.
karneol81
Reméltem is,hogy így alakulnak a dolgok..
Én januárra vagy februárra tervezem a vételt, Karácsonyról már lecsúsztam.
23.
23.
deviques
#15: Az összes eladásban lévő darabot eladták. Ha többet termeltek volna több ment volna el, nem kevés ez.
22.
22.
Wanderlei87
#11 Konzolvilág
21.
21.
BrendOoN
#16: Te füstjelekkel írsz a GK-ra? Vagy hogyan? Mert a géped és a mobilod alkatrészeinek háromnegyedét is ugyanabban az országban állítják elő ugyanilyen munkások.
20.
20.
simon 555
#16: Na akkor dobd ki gyorsan minden elektronikai cuccod, mert 99,9%, hogy Kínában gyártották "rabszolgamunkások"...(akik egyébként szabadon otthagyhatják ezeket a gyárakat, ha valami nem tetszik)
19.
19.
Elyas
16. Az én kormányom? Nem. Én tehetek róla? Nem. Érdekelnek más emberek problémái a saját ismeretségi körömön kívül? Nem. Nem szar a helyzet itt Mo.-n is? De. Belelátok a Sony belső ügyeibe? Nem. Elismerendő a teljesítmény? Igen.

Kapitalista lennék? Aligha.
18.
18.
Rocco-001
#16: Te milyen csicskaságról beszélsz??Egyértelmű,hogy nem mi fogunk belőle meggazdagodni de nem is erről szól a cikk....hanem arról hogy mekkorát" robbant" a Sony a megjelenések napján!!!!Értem én ,hogy miről beszélsz az alábbi mondataidban de szerintem ez nem az az oldal!!!A világ bajaira meg biztos találsz másik oldalt,fórumot... további szép estét..
17.
17.
AnimeWarlord
Se pénz, se idő. Ebből nem lesz ps4 :(
16.
16.
SP4C3F0X
Ne csicskuljatok már... nem ti fogtok belőle meggazdagodni hanem aki negyed annyiért előállíttatja rabszolgamunkával. Lásd Apple gyár kínában: 1 hónapba 1 nap szünet jár, szerencsétlen nőknek meg már ki van sebesedve a keze. Az éhbérről nem is beszélve. Szégyelljétek el magatokat hogy a kapitalizmus rabszolgái lettetek.
15.
15.
Jared
kicsit kevésnek tartom de nem baj :)
14.
14.
kopic
13.
13.
cannondale
Japanban hazai palyan is siman eladnak milliot nyitaskor.vagyis 3 millio az elso nyitasi napon:)
12.
12.
DON GONDOCS
És akkor még jönnek az ünnepek, akkor ez megfog 2szereződni.
11.
11.
kay_ps4
#10: te hol rendelted elő?
10.
10.
Wanderlei87
De várom 13-án a 2 joy os Killzone bundle-t :)
9.
9.
Hangya5
Alig várom 13-át!!!! :D
8.
8.
KeXxX
Ez nagyon dicséretes, gratulálok a Sony-nak a továbbiakban, de azért 1 példánnyal és a sok exkluzívval hozzá járulok a sikerhez :)
7.
7.
Yanez
És még azt mondják, hogy a tabletek meg okostelefonok miatt már nem lesznek annyira népszerûek a konzolok. Erre tessék, ez lett az eddigi legsikeresebb PS rajt! Igaz a PS4 jövôje még odébb van, de anno nem voltak ennyire elterjedve a hordozható kütyük vagyis inkább alig voltak, míg a PS2 és PS1-nél nem is, mégsem volt ilyen pazar a rajt.

Tehát ebbôl az szürhetô le, hogy a mobil eszközök nem konkurencia, csak mégegy eszköz a multimédiás dolgokra. Mint mondjuk a PC vs Konzol esetében: lehet az egyik sikeresebb, attól a másik nem vesztes.
6.
6.
deviques
Remélem ez is csak marketingfogás, hogy kiürültek a készletek (itt Németországban). Előrendelni már hiába rendelte elő augusztus után bárki, azoknak már idén nem jön meg. A helyi boltokba csak 25-25 darabot hoztak belőle, Berlinben is elment egy óra alatt az összes, ma már sehol nem lehet az egész országban kapni (kivéve ebay-en dupla meg tripla áron). Remélem karácsony előtt még telepakolják a boltokat, addig verem a fejem a falba, hogy nem rendeltem elő még a tavasszal.
5.
5.
mackofelso
Rettenetesen örülök ennek és az XO-nak is.
4.
4.
strike19
Nekem még elérhetetlen.De remélem kibirok fogni egy fat PS4-et.
3.
3.
lesik20
Év végére biztos meg lesz a 3 millió.
A japán Launchra még + 1 millka
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...