Costa Ricában a Just Cause alkotói

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 4.
  • Hír
Link másolása
Az Avalanche Studios munkatársai Costa Ricában jártak, megfigyelték az állatokat, a növényzetet és az időjárást, közben pedig folyton azt hajtogatták, hogy ezt majd mind felhasználják a következő játékaikhoz.

Érdekes videót lőtt fel a YouTube-ra az Avalanche Studios: a csapat a Costa Rica-i utazását örökítette meg, melynek az volt a célja, hogy megfigyelhesse a helyi vegetációt, az állatokat, az időjárást és mindent, ami hasznos lehet majd a jövőben, ha mondjuk egy nyitott világú játékot szeretne készíteni...

Igen, nekünk is rögtön a Just Cause harmadik része ugrott be a videók alapján, és ugyan a fejlesztők többször is hivatkoznak a sorozatra, de hogy ne legyünk annyira biztosak a megérzéseinkben, egy picit terelnek is: az égről készített felvételeiket például már a Mad Maxben is viszontláthatjuk majd állítólag.

6.
6.
kivenoko
Szerintem is egy frankó sztori kéne alá, meg amin a srácok most dolgoznak + amik a második részben jók voltak és voilà: Just Cause 3
Az elsőhöz képest a második rész így is rohadtul nagy fejlődés volt. Ha tartják a szintet nem lesz gond. :)
5.
5.
EBR2000
#4: +1
Ha egy jó sztorit beleraknak az egyik legjobb játék lehetne szerintem!
4.
4.
JBoy
Csináljanak 3-at csak valami normális sztorival, mert az előző egy nagy rakás szar volt (ezúton kérek elnézést, ha valakinek a lelkébe tiportam ezzel)
Csak a grafika meg 1-2 érdekesebb küldi +hülyéskedés vitte a hátán az egészet.
3.
3.
EBR2000
A Just Cause hangulatához illene az tuti! Már nagyon várom a többi infót! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...