Már 800 ezer példánynál jár a DayZ

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 6.
  • Hír
Link másolása
Legutóbbi helyzetjelentésünk óta a Bohemia megduplázta a DayZ eladott példányszámát, immáron 800 ezer kópia kelt el a nyitott világú zombis túlélőjátékból. Dacára annak, hogy egy bugos, korai változatról van szó.

Alig egy hónap alatt 800 ezer példányban kelt el a DayZ korai változata a Steam Early Access program keretében - tudtuk meg a Bohemia Interactive-tól.

A zombis sandbox önállóan futtatható változatára ráharaptak a rajongók, megjelenése utáni első 12 órában 88 ezer, az első 24 órában 172 ezer kópia talált gazdára belőle, míg karácsonykor vezette a Steam eladási listáját 400 ezer eladott példánnyal.

Habár az ütemtervet csak január közepén véglegesíti a stúdió, a játék folyamatosan fejlődik, rengeteg frissítés várható hozzá, idővel még tökéletesebb lesz. "A kedvező eredmények nagyon pozitív hatást gyakorolnak a fejlesztésre" - tette hozzá a DayZ atyja, Dean “Rocket” Hall.

A csapatnál egyébként már azt is sikerként könyvelték volna el, ha a DayZ-ből három hónap alatt megy el 250 ezer példány.

13.
13.
randall13
#11: Desktop felületen mutatja ki kinek válaszolt, csak mobilon nem.
12.
12.
Jersey
#6: Egyedul is teljesen elvezheto, ha nem ures a szero, persze baratokkal az igazi.
11.
11.
Juha
Pici segítség lenne a kommenteknél, ha látnánk, hogy ki kinek az üzenetére válaszolt. Szeretek röhögni az értelmetlenségeken, de néha annyira oda-nem-illö, hogy nem tudom eredetileg "mit akart a költö kifejezni?"

Szerk gombot ne várjatok, a csöcselék folyamatosan változtatná az álláspontját!
10.
10.
Juha
Ebböl van vmi legális demo, vagy idökorlátos vmi, hogy kipróbálhassam? Mert nem olyan sok 25 Euro, de akkor inkább költöm másra, ha sz*r.

Ja, és nem, a google egyáltalán nem barátom.
8.
8.
#5: Attól, hogy ez a 3 balfasz nem tud játszani, és nemképesek felfogni, hogy mit jelent az, hogy alpha, attól még lehet jó játék.
7.
7.
Edy92
nem feltétlen kell csapatba lenni :D
6.
6.
KENKILL
Én gondolkoztam rajta de mint írtátok, ez csapatban jó, ismerőseim meg nem ilyenekkel játszanak. Majd ha kicsit kiforrottabb lesz azért lehet, hogy adok neki egy esélyt.
5.
5.
p3ti
#1: http://www.youtube.com/watch?v=lqOQVw3XHGQ

Sajnálhatod is, iszonyat jó game *irónia off*
2.
2.
Edy92
Jelen pillanatban 836316-an vették meg elég durva amúgy. Én is pár napja vettem meg már van benne 15 órám. Aki szeretné velem tolni írjon itt egy pm-et a Steam nickjével :D
1.
1.
Nagyon sajnálom, hogy nincs hozzá megfelelő gépem, mert állítólag brutáljó kis játék. Még azt a 25 Eurót sem sajnálnám érte odaadni. De egyébként durva, hogy szinte még meg sem jelent, már közel 1 millióan játszanak vele.

Idén még két ilyen gyöngyszem van amelyre érdemes odafigyelni. Az egyik a Next Car Game a másik pedig a Rust.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...