Már 800 ezer példánynál jár a DayZ

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 6.
  • Hír
Legutóbbi helyzetjelentésünk óta a Bohemia megduplázta a DayZ eladott példányszámát, immáron 800 ezer kópia kelt el a nyitott világú zombis túlélőjátékból. Dacára annak, hogy egy bugos, korai változatról van szó.

Alig egy hónap alatt 800 ezer példányban kelt el a DayZ korai változata a Steam Early Access program keretében - tudtuk meg a Bohemia Interactive-tól.

A zombis sandbox önállóan futtatható változatára ráharaptak a rajongók, megjelenése utáni első 12 órában 88 ezer, az első 24 órában 172 ezer kópia talált gazdára belőle, míg karácsonykor vezette a Steam eladási listáját 400 ezer eladott példánnyal.

Habár az ütemtervet csak január közepén véglegesíti a stúdió, a játék folyamatosan fejlődik, rengeteg frissítés várható hozzá, idővel még tökéletesebb lesz. "A kedvező eredmények nagyon pozitív hatást gyakorolnak a fejlesztésre" - tette hozzá a DayZ atyja, Dean “Rocket” Hall.

A csapatnál egyébként már azt is sikerként könyvelték volna el, ha a DayZ-ből három hónap alatt megy el 250 ezer példány.

13.
randall13
#11: Desktop felületen mutatja ki kinek válaszolt, csak mobilon nem.
12.
Jersey
#6: Egyedul is teljesen elvezheto, ha nem ures a szero, persze baratokkal az igazi.
11.
Juha
Pici segítség lenne a kommenteknél, ha látnánk, hogy ki kinek az üzenetére válaszolt. Szeretek röhögni az értelmetlenségeken, de néha annyira oda-nem-illö, hogy nem tudom eredetileg "mit akart a költö kifejezni?"

Szerk gombot ne várjatok, a csöcselék folyamatosan változtatná az álláspontját!
10.
Juha
Ebböl van vmi legális demo, vagy idökorlátos vmi, hogy kipróbálhassam? Mert nem olyan sok 25 Euro, de akkor inkább költöm másra, ha sz*r.

Ja, és nem, a google egyáltalán nem barátom.
8.
#5: Attól, hogy ez a 3 balfasz nem tud játszani, és nemképesek felfogni, hogy mit jelent az, hogy alpha, attól még lehet jó játék.
7.
Edy92
nem feltétlen kell csapatba lenni :D
6.
KENKILL
Én gondolkoztam rajta de mint írtátok, ez csapatban jó, ismerőseim meg nem ilyenekkel játszanak. Majd ha kicsit kiforrottabb lesz azért lehet, hogy adok neki egy esélyt.
5.
p3ti
#1: http://www.youtube.com/watch?v=lqOQVw3XHGQ

Sajnálhatod is, iszonyat jó game *irónia off*
2.
Edy92
Jelen pillanatban 836316-an vették meg elég durva amúgy. Én is pár napja vettem meg már van benne 15 órám. Aki szeretné velem tolni írjon itt egy pm-et a Steam nickjével :D
1.
Nagyon sajnálom, hogy nincs hozzá megfelelő gépem, mert állítólag brutáljó kis játék. Még azt a 25 Eurót sem sajnálnám érte odaadni. De egyébként durva, hogy szinte még meg sem jelent, már közel 1 millióan játszanak vele.

Idén még két ilyen gyöngyszem van amelyre érdemes odafigyelni. Az egyik a Next Car Game a másik pedig a Rust.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...