Traileren a Rambo: The Video Game

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 10.
  • Videó
Link másolása
A Reef Entertainment még most sem erősítette meg a Rambo: The Video Game napra pontos megjelenési dátumát, pedig az még az év elején várható. Sebaj, addig itt egy friss és ropogós gameplay trailer.

Furcsa egy játék a Rambo: The Video Game. Az ilyen alcímű alkotások többnyire középszerűek, és jelen darab felett is sötét fellegek gyülekeznek. Műfaját tekintve rail-shooter, azaz nekünk csak céloznunk kell és lőnünk, ahogy a csövön kifér, minden más mellékes. Ettől eltekintve akár még jól is elsülhet, ha hozza az első három film hangulatát. És igen, az alábbi trailer szerint hozza. Pont.

38.
38.
NECROSMOKE
Ha Railshooter, akkor bukta(nemigazán vagyok meggyözôdce arról, hogy Railshooter,de ha a leírtakban az áll, akkor legyen) Ha simmán csak FPS, akkor talán jól is elsülhet a projekt.
36.
36.
ValentineHUN
Most kövezzetek meg de 2014-ben képesek ilyen grafikával játékot kiadni?
35.
35.
Trapyd
#18: Az első és a negyedik rész nagyon jó kis film.
34.
34.
Trapyd
#18: Az Alien Gun t imádtam.
32.
32.
Ghost26Dave
31.
31.
Solid Snake1984
#30: Akkor sok hülye lesz:). Amíg van lószar addig...
30.
30.
BryceHUN
#29: "DE, ha az ára filléreket fog kinálni, akkor türhető alkotás lesz egy esős délután eltöltésére."

Jelen pillanatban 8.000 (PC) és 10.000 Ft-ért (Xbox360, PS3) lehet előrendelni. A hülyének is megéri, főleg a film rajongóinak!
29.
29.
Yanez
A trailer alapján itélve, tényleg hozza a Rambo filmek hangulatát! Viszont a műfaj, mint railshooter, sajnos már rég nem népszerű.

A kommenteket olvasva az új TR jutott az eszembe. Mielőtt megjelent a játék, rengeteg ingame képet és gameplay-t láthattunk. Ennek ellenére a gémerek 90%-a a sárba tiporta a játékot, ergo már előre eltemette. Most pedig sokak számára az év játéka. :D

Ennyit a screenshot-ok és trailerek meggyőzhetőségéről! Persze ezzel a Rambo játékkal biztosan senki sem fog tévedni a bukását illetően, ha valóban railshooter-rel állunk szemben. DE, ha az ára filléreket fog kinálni, akkor türhető alkotás lesz egy esős délután eltöltésére. Különösen a film rajongóinak.
28.
28.
giga321
És igen, az alábbi trailer szerint hozza. Pont.*

Tudjuk nagyon jól, hogy attól még egy rakás gőzölgő szarkupac lesz ^^. Elég, ha csak azt nézzük, hogy The Video Game. Már rossz.
27.
27.
balazska01
Hát nem egy Far Cry az tény......
26.
26.
jardo
Engem a grafika kevéssé zavar, a rail shooter jelleg már annál inkább. Ettől függetlenül nem temetem előre, majd ha kijön, nézek róla pár valódi gameplay videót, aztán ha úgy van, nyomott áron beszerzem. A legjobban én is egy rendes FPS-nek vagy TPS-nek örültem volna, de gondolom ahhoz azért egy tehetségesebb fejlesztőbrigád kellett volna, mint ez...

Amúgy a GAME-nél azt írják az előrendelésnél, hogy a megjelenés február 21. lesz.
24.
24.
kopic
Jesszusom, ez vmi bun ronda.:S Veletlenul nem ps2-re akarjak inkabb kiadni ?
23.
23.
drat576
A filmeket, bár főleg csak az első részt én is szerettem/szeretem és én pont ezért nem fogom ezt "kötelességből" végigjátszani, mert porig rombolná bennem az emlékeket és azt a képet amit a filmek húztak fel.
21.
21.
KeXxX
A filmeket szerettem, de ez mi a fasz? Képeken 1000x jobban nézett ki. Azt hittem hogy kapunk egy fasza FPS-t nem egy rail-shootert.
20.
20.
drat576
Be kell szerezzek két Nvidia Titan-t, csak is ezért :P
19.
19.
semike
szerintem jó-persze Rambo miatt-amugy gagyi de alapmű...:DDDD
18.
18.
kredencferenc
Ez egyszerűen zseniális! Ha tényleg az lesz, amit beígértek és tényleg csak lőni kell a karakter meg megy magától akkor totálisan hozza a 80-as évek érzést meg az árkád emlékeket. Kiadhatnának hozzá valami USB-s puskát vagy ilyesmit. A grafikai megvalósítás pedig szerintem egy "rambóhoz" tökéletes. A film kultikus bagatell. A játék miért ne lehetne az? Ebben a stílusban csak a kocsmai Aliens játék volt ütősebb. Ott ketten is lehetett aprítani két életnagyságú pulzuskarabéllyal. Nem bánnám, ha megint elterjedne az ilyesmi kishazánkban!
17.
17.
Ghost26Dave
Annyit ér mint a kula a pöcegödörben.
16.
16.
ulikedegs
15.
15.
Solid Snake1984
#5: Esküszöm jobban hangzik. :D
14.
14.
Solid Snake1984
12.
12.
DON GONDOCS
Gyerekek, mit vártatok 2014 elején, ez egy minőségi next-gen fps, XD rail-shooter. oké a house of the dead meg a Time Crisis jó volt. De Rambo megérdemelne egy valamire való akció játékot. Fuj Reef Entertainment, nem szabad.
11.
11.
Gumiember
Gagyi lesz, érzem sajnos
10.
10.
Claymen
#8: ha a hangulata jó lesz, szerintem retro arcade lövöldének elmegy.
Ha a hangulat nem visz el a hátán a játékot, akkor meg az egésznek mindegy.
De valóban ronda :D
8.
8.
emerik
ez a grafika most vicc?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...