Jövő héten jön a Broken Age

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 11.
  • Megjelenés
Link másolása
A jövő héten válik először játszhatóvá a Broken Age, igaz, csak az első fele, és az is kizárólag azok számára, akik pénzzel támogatták a point & click kalandjáték elkészültét. Tim Schafer már nagyon izgul.

A jövő héten válik játszhatóvá a Broken Age első fele, január 14-én első körben azok férhetnek hozzá a játékhoz, akik támogatták a Double Fine Kickstarter-kampányát.

Várhatóan kedden fogják bejelenteni, hogy a Steam Early Access keretein belül mikor válik elérhetővé az anyag, a hivatalos rajtra pedig néhány hónap múlva lehet számítani - a támogatók ekkortájt kapják majd meg a játék második felét.

Tim Schafer már nagyon izgul, a Twitterén megjelent bejegyzés szerint ugyanis 4,5 éve nem rukkolt elő saját játékkal, 16 éve nem csinált kalandjátékot, point & click címmel pedig 20 éve nem foglalkozott.

3.
3.
ropibalboa
Éa a Halo Spartan Assault Xbox 360??? November,aztán December (de csak az Xbox One), most 2014 Január...De Január mi?Hihetetlen,mindent bejelentenek fél évvel/évvel előre,ami meg a küszöbön áll az meg majd jön, találd ki mikor!!!
Szerintem Január 57.-én
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...