Steamre költözik a Ghost Recon Online

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 15.
  • Hír
Link másolása
Jobb későn, mint soha - tartja a roppant közhelyes mondás. A Ubisoft bejelentette, hogy az év folyamán a Steamre költözik a Tom Clancy’s Ghost Recon Online az Early Access program keretében.

Habár a Tom Clancy’s Ghost Recon Online már 2012 novemberében napvilágot látott, pár évnek el kellett telnie ahhoz, hogy a Valve rendszerében is kipróbálhassák a régi és az új rajongók. A Ubisoft szerint már a kezdetektől fogva az volt a cél, hogy egyszer a Steamre költözhessen a harmadik személyű nézőpontot használó shooter.

Első körben a kanadai felhasználók nyomulhatnak a csapatalapú multis játékkal, ám később minden felhasználó rávetheti magát a free-to-play lövöldére az Early Access program keretében. Egy szó, mint száz: egy újabb minőségi multiplayer címmel bővül a Valve felhozatala.

8.
8.
Rayzax
énis nyomom :D jókis multis lövölde ez, mellesleg TPS amit imádok
4.
4.
NoNametheOneandOnly
Én játszogatok vele, de hát nagyon szar :( Egy kalap bug halmaz és minden bug javításra 10 fizetős feature kerül bele. Ne értsetek félre nem vagyok a fizetős dolog ellen, persze hogy valamiből ki kell termelni az árat, de azért mielőtt minden fizetős lesz igazán megírhatnák rendesen a játékot...
2.
2.
Fooxfire
Hát trader ként én is örülök ha valami elérhető steam-en :D // igazán berakhatnák már a watch dogs-ot is !! Már venném meg a pre ordert :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...