Humble Weekly Sale - főszerepben a Bohemia

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 17.
  • Hír
Link másolása
Elrajtolt a legújabb Humble Weekly Sale, ezúttal a Bohemia Interactive jóvoltából szerezhettek be egy szupertartalmas pakkot: benne van az első két ArmA és az UFO: Afterlight is többek között.

Valamivel több mint hat napig fizethettek még be a legfrissebb Humble Weekly Sale-re, amiben Bohemia Interactive-játékokat vásárolhattok igen jó áron.

A menetrend kissé eltér a szokásostól: mivel mindegyik cím steames, ezért legalább 1 dollárt kérnek tőletek az akció szervezői, az extra játékokért már a heti Humble-nél megszokott 6 dolláros fix árat kell kifizetni.

Az alapcsomagba az ArmA: Gold Edition, az ArmA II, a Take on Helicopters, az UFO: Afterlight, az Alpha Prime és az ArmA Tactics került be, az extra kiszerelésben benne van még a Carrier Command: Gaea Mission és az ArmA II: Operation Arrowhead is, amivel az ArmA II DayZ modja (nem az új, standalone játék!) is játszhatóvá válik.

A befizetett pénzt a már megszokott módon szétoszthatod a fejlesztők, különböző jótékonysági szervezetek és az akció szervezői között.

9.
9.
patka21991
#6: Ez onnantól kezdve nem átverés, hogy le van írva. ;) Az adományozó* a hibás, hogy nem olvassa el...
8.
8.
mestermagyar
#7: Csak néhány kiskedves emberkének rakták ki, aki nem akarja felbaszni az agyát miután rájön, hogy az 1 dolcsiért vásárolt bundle mellé még1 meg kell venni az egészet, mert a dayz a másikkal megy csak...
7.
7.
Dreadlox
#6: én meg vettem, de nem azért, csak már kellett az arma 2 :D amúgy hülye aki nem tudja h a DayZ ingyenes(kivéve a standalone ugye)
6.
6.
simon 555
#4: Attól még semmi értelme nem volt beletenni, kivéve ha reménykedtek benne, hogy néhány embert meg tudnak vele téveszteni.
Egy teljesen ingyenesen letölthető modot minek raknak bele egy csomagba?
Tudják, hogy vannak akik nem olvassák el a leírást és ezeket az embereket átverhetik ezzel.
4.
4.
Cuppak
#3 ARMA II: DayZ Mod is free on Steam but requires both ARMA II and ARMA II: Operation Arrowhead to play. ott írja hb oldalán
3.
3.
theo9311
Igen, de azért nem semmi csíny az ingyenes arma2 modot beletenni. :p
2.
2.
Fooxfire
Jah xD tuti amiatt rakták ki külön a dayz logot xD Bár oda van írva érthet en hogy ArmaII:DayZ mod o.O nincs reklamáció
1.
1.
theo9311
Kíváncsi vagyok mennyien szopják be hogy a DayZ-t. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...