Még több képen a Destiny

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 19.
  • Képek
Link másolása
A héten már kaptunk némi állóképes ízelítőt a Bungie online shooteréről, és most még több látványos screenshottal enyhíthetjük az őszig tartó várakozást. Ilyennek kell kinéznie egy FPS-nek 2014-ben.

A Destiny legújabb látnivalói a Mars és a Vénusz felszínére kalauzolnak el minket, belefeledkezhetünk a naplemente meleg fényébe, bőrünket lágy szellő simogatja. Idilli pillanatok ezek, attól eltekintve, hogy ádáz harcok folynak a térségben.

A játék 2014. szeptember 9-én jelenik meg PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

13.
13.
DevilGamer
Miért pont szeptember 9? Mindenesetre várós!
12.
12.
Zombiekiller6
#4: Ismerős... a Naughty Dog nekem a minőség!
11.
11.
Zombiekiller6
9.
9.
nero66
Gondolom 360-on azért nem így fog kinézni...:D
8.
8.
#6: Énis így vagyok vele. Blizzard és Valve. Ők ketten az egyetlenek, akik nem kurvultak el.
7.
7.
Jared
6.
6.
Elyas
4: köszönöm... örömmel közlöm h megtaláltam a Blizzard személyében
5.
5.
alex512
Én anno nagyon vártam a Borderlans-et, még a kezdeti időkben, mikor arról volt szó, hogy realisztikus grafika, komolyabb sztori és igazi határvidéki hangulat fogja jellemezni. Aztán jött a rajzfilmes grafika és az egész annyira gyermeteggé vált a szememben, hogy a mai napig képtelen vagyok vele kibékülni. Most a Destinytől várom, hogy kárpótoljon, és eddig minden esély meg van erre. Csak ne csesszék el, és portolják minél hamarabb PC-re.
4.
4.
MikelGun82
Kevés olyan barátja van az embernek, akire mindig számíthat, átültetve a Bungie-ra, én mindig élveztem co-op-ban a singlet, és a multit a játékaiban, és sosem okozott csalódást. Sosem baj, ha valakinek nincs ez a game a bakancslistáján, de kívánom, hogy mindenkinek legyen legalább egy olyan kiadó, akik számára mindig minőséget, és szórakozást pakolnak le az asztalra...
2.
2.
Nagyon dúrva a grafika! Tényleg ilyennek kell kinéznie 2014-ben egy FPS-nek! Ilyen és ehhez hasonló játékot még sohasem láttam! Sarcasm OFF...
1.
1.
MikelGun82
Várós! Mindig is lenyűgözött a képzelőerejük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...