E3 2014: A Microsoft expós tervei

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 21.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft Studios fejese, Phil Spencer megerősítette, hogy a júniusban megrendezésre kerülő Electronic Entertainment Expón újabb Xbox One-exkluzív játékokat lepleznek le. Meglepődtünk? Egyáltalán nem.

Phil Spencer, a Microsoft Studios atyaúristene a Twitteren válaszolt egy rajongói kérdésre: érkeznek-e be nem jelentett Xbox One-exkluzív címek idén, s mikor mutatják be azokat? Spencer megerősítette, hogy idén több játékkal is készülnek, amikről a júniusi E3-on többet megtudhatunk majd. 

A Microsoft nagy dirrel-durral készül az idei expóra, már dolgoznak a terven, s "egy remek E3-at" szeretnének prezentálni nekünk. Sajnos arra nem utalt a vezér, hogy milyen címek vannak még a tarsolyukban, de az biztos, hogy a Black Tusk csapata már egy Xbox One-os projekten dolgozik, valamint a Lionhead is bejelentésre készül, nem is beszélve az Epic Gamesről.

Még több konkrét infót kapunk a Project Sparkról, a Fable Legendsről, a Quantum Breakről és a Halo 5-ről. Az E3 alatt már tisztábban látjuk a dolgokat.

15.
15.
kastorhun
Remélem hogy lesz valami fable legends gameplay.
14.
14.
KeXxX
#3: xD milyen igaz :DD
13.
13.
Ra1D3n
#9: Ezesetben elnézést kérek, de legalább lenne vicces ha az ember vicceskedni akar. Anyway, még egyszer is bocsánat a kirohanásomért :)
12.
12.
REMUX2013
majd elunk es meglassunk,hat valami erdekes lesz biztos az expon,remelem valami ujjdonsaggal rukkolnak ele,ezt varja a nep.
11.
11.
kopic
En az Epic Gamestol nem egy ujabb GeoW-t, hanem egy uj, odabaszos, exkluziv cimet varok.
10.
10.
Teuton
Azért az ember azt hinné hogy az új generációnak adna az MS új húzócímeket, nem csak az egyel korábbi generációét emelné át.
Talán majd most bejelentenek valami érdemlegeset.
9.
9.
#7: Vicc, ismétlem vicc akar lenni, kár hogy nem érted a poént.

Az viszont igaz, hogy kezd gyengülni az MS konferenciák színvonala az E3-on. 2009-ben tényleg szuper volt, de azóta egyre gyengébb. És igen, nézem őket minden évben, este 7 órakor.
8.
8.
p3ti
Asszem érik nekem az XO... Februar folyaman meg is veszem
7.
7.
Ra1D3n
#3: Ha csak a trágyát tudod összehordani minden egyes hírnél, akkor minek böfögsz hozzájuk? Senkit sem érdekelnek a hülye megnyilvánulásaid. Neked komolyan semmi sem jó? Egy olyan hírnél ontod magadból a hülyeséget ahol csak arról volt szó, hogy mi várható az E3-on.

Amúgy meg pont a Microsoftnak tudom elhinni, hogy nagyszerű E3-as showt rittyentenek össze majd a nyárra. Emlékezzünk csak anno az X360-as showjukra. Én kíváncsian várom az új bejelentéseket. Epic meg szerintem nem feltétlenül Gears folytatást kalapál, bár tudom, hogy folytatása lesz annak a szériának is.
6.
6.
p3ti
#5: Sajna ez nem sikerült viccesre :/
3.
3.
#1: És bejelentik, hogy jön még 30 DLC a Forzához, Ezután ez a Phil Spencer elárulja, hogy igazából csak azért készítették a Kinectet, hogy az NSA megfigyelhessen mindenkit, és hogy nem lesz semmilyen játék a kinectre. A műsor végén pedig bejelentik, hogy hamarosan lesznek még újabb TV szolgáltatások amik csak az USA-ban érhetőek el. És a műsor legeslegvégén pedig bemutatják az új Halo-t, ami játék történelme során először a telefonálásról fog szólni.
1.
1.
DON GONDOCS
Szóval jön kötelező Halo, egy Gears folytatás, Guitar Hero és mindenki örül. Szerintem a fanyalgók is meg lesznek elégedve a bejelentések után.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...