The Witcher 3: Wild Hunt - next-gen marad

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 23.
  • Hír
Link másolása
Gyakorlatilag semmi értelme elkészíteni a The Witcher 3 PS3-as és Xbox 360-as változatát, mert közel sem nyújtana akkora élményt, mint a next-gen gépeken. Közben Magyarországon új forgalmazót kapott a játék.

A CD Projekt RED nem fogja elkészíteni a The Witcher 3: Wild Hunt PlayStation 3-as és Xbox 360-as változatát, a fejlesztőcég vezérigazgatója, Marcin Iwinski azt mondta az MCV Indiának, hogy lehetetlen lenne megvalósítani a dolgot.

Ekkor ugyanis teljesen más játékot kapnánk, ami kisebb és lineáris lenne, elképesztő töltési időkkel és visszafogott látvánnyal. A next-gen konzolos és a PC-s változatok között viszont nem lesz nagy különbség, mert a PS4 és az Xbox One "gyakorlatilag egy új PC-nek" felel meg.

Iwinski ugyanebben az interjúban cáfolta meg azokat a pletykákat is, miszerint a The Witcher 2 elkészülhetne PS3-ra: mint mondta, bármennyire is szeretnék, már az Xbox 360-as port megcsinálása is egy évig tartott, ráadásul az Xbox fejlesztés szempontjából egyszerűbb platform, mint a PS3, szóval egy újabb átirat még másfél évet venne el tőlük.

Forgalmazóváltás itthon

Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában a CENEGA adja majd ki a The Witcher harmadik részét, ami érdekesebb fejlemény annál, mint amennyire tűnik: eddig ugyanis a PlayON adta ki itthon a The Witcher-játékokat és a Vaják-könyveket, amelyik annak idején a CD Projekt magyarországi leányvállalataként kezdte meg a működését. A függetlenedésre 2011-ben került sor.
29.
29.
mojohnny
Akkor ezzel sem fogok játszani vagy 5 évig. :S No, nem baj, úgyis van még mit bepótolni. :)
28.
28.
Teuton
Azt tudni hogy miért a Cenega adja ki a PlayON helyett? Van ennek valami konkrét oka?
27.
27.
bukall
#15: Cseh feliratot ad ki hozzá a Cenega, arról sajnos nincs infóm, hogy a magyar feliratot elkészítik-e, de szerintem van rá lehetőség.
26.
26.
kristof97
#22: oké, emlékezz erre a kijelentésre és találkozunk 3 év múlva. :) A Tomb Raider pedig nem 30as framerate-el fut, az csak a minimum lesz, amire esetleg leesik néha. Ez egy új hír.
25.
25.
kolosszus87
#22: Azért erre ne vegyél mérget, a PS4 grafikai teljesítményéről majd onnan lehet érdemben értekezni (egyébként friss hír, hogy csak XOne-on lesz 30fps a TR, PS4-en 60 lesz), hogy a maximalista Naughty Dog és Sony Santa Monica is kiadott rá egy EX címet.
24.
24.
kolosszus87
Remélem ez a forgalmazóváltás nem befolyásolja a magyar lokalizációt, jöjjön szépen magyar nyelven minden platformon, ahogy eddig is.
23.
23.
wiggly
#22: PS4-en már 60fps-ről szól a pletyka a Tomb Raider-rel kapcsolatban.
De ez még közel sem a vége szerintem grafikailag.
A hírhez is szólva, nem hiányzik abszolút PS3-ra, felírom a listára a többi közé, hogy mikorra odajutok, már kész tervem legyen a játékokkal kapcsolatban.
22.
22.
DON GONDOCS
Hát szerintem ez a játék a Dragon Age, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. Destiny kisajtolja a next konzolokból a maximumot. Már az "új" Tomb Raider is csak 30fps-el fut.
17.
17.
kristof97
#13: A Watch Dogs még szép, hogy megjelenik jelen (PS3/X360) generációra, mert az még 2012ben lett bejelentve, akkor pedig még semmi hír nem volt az új gépekről. A Destiny-t nem értem, hogy miért jön mostani gépekre (a pénzen kívül). Bár még ez év végéig még lesznek megjelenések a régebbi gépekre, de remélhetőleg hamarosan mindenki a next-gent fogja megcélozni, mert mégis abban van a "jövő".
15.
15.
petred
Akkor ezzel együtt a magyar feliratnak is vége?
14.
14.
Akit érdekel a grafika az töltse le ezt a videót:
http://www.gamersyde.com/download_the_witcher_3_wild_hunt_vgx_trailer-31286_en.html
11.
11.
trion96
Vagyis ez így nem pontos! Engem is érdekel a grafika, de egy bizonyos szint felett nekem már nem számi. Pl.: egy gta 5 szintű grafika nekem még vagy 10 évig is megfelelne. :D
10.
10.
trion96
#7
Ezzel nem értek egyet!
Szerintem a watch dogsnak ott a helye a mostani konzolokon is, ha legalább olyan szép lesz mint a gta 5 nincs gond.

Sőt én örülnék neki ha a witcher 3 is jönne még ps3-ra is. Nem mindenkit érdekel a grafika. És jóval többet is adnának el belőle.
9.
9.
pats
#5: megnyugodtam,roppant fontos volt,hogy ezt közöld
5.
5.
shatterhand
demon/Dark souls utan nem tud erdekelni
4.
4.
Jogos, minek rontsák le a színvonalat, ha már felépítették?
1.
1.
manderel
Ennek a kiadóváltásnak nem örülök. Remélem azért magyarul jelenik meg... :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...