Neill Blomkamp is a Halo-sorozaton dolgozik?

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 27.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint a District 9-ról és az Elysiumról ismert Neill Blomkamp rendezi majd a Steven Spielberg-féle Halo-sorozat pilotját, igaz, a híreket még senki nem erősítette meg hivatalosan.

A Latino-Review "megbízható forrásból" értesült arról, hogy Neill Blomkamp a District 9 és az Elysium rendezője készítheti el a Steven Spielberg-féle Halo-sorozat pilot epizódját.

Hivatalos megerősítést természetesen még nem kaptunk, úgyhogy a hírt kéretik pletykaként kezelni, azonban nem lenne meglepő, ha Spielberg és a Microsoft felkérte volna Blomkampet az együttműködésre, emberünk ugyanis  valószínűleg a legnagyobb Halo-megszállott a filmesek között.

2006-ban Peter Jacksonnal az oldalán már dolgozott az adaptáció előkészületein, de aztán a projekt elhasalt, ő pedig átnyergelt a District 9-ra. A problémás előzmények ellenére viszont Blomkamp még mindig kitart a Halo mellett: áprilisban - egy hónappal az Xbox One-os sorozat bemutatása előtt - éppen arról beszélt, hogy még mindig érdekli a játék megfilmesítése.

4.
4.
Dagobertbácsi
A másik Halo sorozat is jora sikeredett!!
3.
3.
supair
#2: Adja az ég kopic hogy blomkamp csinálja.
2.
2.
kopic
Azert az nem lenne rossz, ha tenyleg O csinalhatna meg a sorozat bevezeto epizodjat !
Ez a rovidfilm is nagyon jo lett tole:
http://www.youtube.com/watch?v=e9PQC2hbc3Y
*-*

Szval biztos nem csalodnank !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...