The Elder Scrolls Online - gigászi trailer érkezett

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 29.
  • Videó
Link másolása
A Bethesda bemutatta a The Elder Scrolls Online gyűjtői változatát, ráadásként pedig egy nagyon hosszú és nagyon hangulatos cinematic trailert is kiadott az áprilisban érkező MMORPG-hez.

A Bethesda bemutatta a The Elder Scrolls Online gyűjtői kiadását: az Imperial Edition dobozos és digitális formában is elérhető lesz - utóbbi nyilvánvalóan csak a digitális extrákat fogja tartalmazni, így nem 100 dollárba kerül majd, hanem csak 80-ba.

Ha a dobozos (pontosabb fémdobozos) kiadást vesszük, akkor találunk benne egy 12 hüvelykes Molag Bal-szobrot, egy 224 oldalas, gazdagon illusztrált kézikönyvet, egy térképet, no meg egy adag letölthető extra tartalmat.

A The Elder Scrolls Online április 4-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra valamikor júniusban fut be. Az előrendelőknek (legyen szó bármelyik kiadásról) a The Explorer’s Pack is ajándékba jár, azok a PC-sek pedig, akik a The Elder Scrolls Online Store-on keresztül jegyeztetik elő a címet, már öt nappal korábban nekieshetnek a játéknak.

75.
75.
Lorthirash
#69: Majd nézz rá új kiegre...
74.
74.
PiszkosFred
#72: Oké, ha te mondod "ember".

Bár javaslom neked, hogy előbb nézz utána, hogy ki fejleszti az ESO-t, és korábban milyen játékokat csináltak, és mennyi évvel a GW2 előtt. Annyit segítek, hogy a DAoC-nál kellene kezdeni a keresést, így talán nem megy rá a teljes hétvégéd.

Nincs mit.
73.
73.
blaeres
sőt az egész építési rendszere olyan
72.
72.
blaeres
hülye vagy ember? várfoglalótól elkezdve az ostromgépek mindegyike megtalálható a gw2 wvw rendszerében ezt fullra lenyúlta elder scrolls online vagy indokold már meg amit írtam miért hülyeség nagyon kiváncsi lennék erre ha ragaszkodsz hozzá tesos devre rákeresek aki konkrétan kiírta hogy a gw2-t sikeres játékbeli módelnek tekintik és ezt a rendszer fullra onnan szedték
71.
71.
PiszkosFred
#70: "gw2 world pvp rendszerét elég jól lenyúlták"

Engedje meg Uram/Hölgyem, hogy átnyújtsam Önnek a hét legnagyobb kimondott és/vagy leírt butasága megtisztelő címet! Erős volt a mezőny a sok VV6-s szereplővel, de Ön nyert.
70.
70.
blaeres
akkor lesz igazán jó játék ha olyanra optimalizálják mint amilyenre megígérték gw2 world pvp rendszerét elég jól lenyúlták abban sok fantázia van
69.
69.
blaeres
a wow fizikája jobb ekkora hülyeséget se hallottam most jelenlegi mmok közül amiket
valamibe nézek mindegyiknek jobb fizikája van mint wownak ennek is
68.
68.
Hab
#67: Most itt egész konkrétan emberekre gondoltam :) Lehet hogy nekem túl nagyok az igényeim, de pl szakáll terén igen karcsú volt a választék. Amúgy igen, valószínűleg azzal volt a gond hogy nem igazán az én izlésvilágomnak való az a játék, nem is vettem meg csak barátnőm acc-ján játszottam vele :)
67.
67.
Extol
#66: Hát gondolom pl ha High-Elfet vagy Argoniant szerettél volna csinálni GW2-ben az nem jött össze igazán. De ha a játék a te ízlésedet nem tudja kielégíteni az nem biztos hogy annak a hibája.
66.
66.
Hab
#64: De játszottam vele :) Ez csak egy vélemény volt, nem muszáj egyetértetnünk.
Hát azzal tudnék vitatkozni hogy részletesebb lenne a GW2 karaktergenerálása mint a Skyrim-é. Az előbbiben nem tudtam nekem maximálisan megfelelő karakter csinálni, míg a skyrim-ban igen.
65.
65.
Lorthirash
#64 Mint a többi mmoban ez azért erős túlzás. De valóban jó.
64.
64.
Extol
#48: Miért borzalmasak a GW2 fajok? Sokkal jobban néznek ki mint a többi MMO-ban, ráadásul a karaktergenerálás még részletesebb is Skyriménál pl, rengeteg a finomhangolás a méreteknél is, a variációk lehetősége végetelen A full animált questek meg az átlagnál sokkal jobbak és összetettek.
Amivel nem játszottál azt nem kell lehúzni te tinó
63.
63.
Extol
#62: Köszi Fred, én lehet hogy megveszem a gyűjtőit, a könyv miatt, nekem az kell! Nomeg a gyors paripa se semmi
62.
62.
PiszkosFred
#61: Digitális és dobozosból is az Imperial elnevezésűeket kell megvenni, ha Imperiallal akarsz bármelyik szövetséghez csatlakozni.

Azt csak reméli mindenki, hogy később standard kiadásokkal is unlockolni lehet ezt a +20 dolláros extrát, mert ellenkező esetben... már kidühöngtem magam más fórumokon, nem kezdem itt is :)
61.
61.
Extol
Segítsetek, a gyűjtői kiadást ha megveszem imperial lehetek mert amúgy meg nincs benne a választhatók között?
59.
59.
Dezseee
#57: Nekem is vannak fenttartásaim! Nincs annál jobb érzés amikor egy kétkezes baltával rábaszol egy power ütést a hülye khajitra,az meg megrokkan az erejétől,kapva az alkalmon pedig még egyet rábaszol. Tudom én. Ilyen itt nem lesz. Én is félek attól hogy az egész egy ilyen "nyomkodjuk a bal gombot,azt majd meghal"lesz. Viszont!!
Ezt úgy próbálják kompenzálni hogy össze lehet combózni a képességeid a másikkal. Ami hát,valljuk be,izgalmasnak hangzik. Meg ugye az ultidat sem csak úgy ellövöd,hanem vannak feltételei. Úgyhogy igen,a fizika sokat levon az élményből,viszont cserébe pont az ilyenekkel próbálják erősíteni az egyik legnagyobb menőséget a játéknak...hogy végre nem egyedül kell kalandoznod
58.
58.
PiszkosFred
#55: "Én csak azt nem értem miért mondják itt egyesek hogy ez milyen jó amikor jelenlegi állapotában inkább had ne mondjam mi ez."

Az a baj, hogy ezt nem mondhatod. Nincs rá alapod, mert nem próbáltad még ki :) No offense, de majd ha játszottál a bétával, és utána is ezt mondod, elfogadható. Addig mindez csak egy félelem a részedről, innen-onnan származó közvetett információkra alapozva, és csupán feltételezés. Amivel nincs gond, csak állítsd be kész tényként.

Félre ne értsd, nem akarom, hogy tetsszen neked. (se nem célom, se nem érdekel) Ezt te fogod majd megítélni. De előbb próbáld ki, és csak utána ítélj a tapasztalatok alapján. Lesz rá lehetőséged pár héten belül. Mégis csak úgy korrekt. Vagy tévedek?
57.
57.
Lorthirash
#56: Talán igazad lehet nem tudom csak így már mégsem ugyanaz. :)
56.
56.
Dezseee
#55: De mi az oka annak hogy azt mondod hogy nem a megszokott minőség? Igen,az igaz,hogy nincs pl olyan fizikája a nyilaknak mint a oblivionba,vagy a skyrimbe,ez igaz. Hanem becélzod,és mindenképp talál. De azt ugye azért érted,hogy ezt egy kicsit könyebb megcsinálni egy single player játékba,mint egy multiplayerbe,olyan crahek lennének...huuuha. Cserébe viszont játszhatsz másokkal...nekem ez mindennél többet ér,morrowind óta arra várok hogy a haverjaimmal játszhassak. Én is pontosan látom,hogy nem olyan mint a jól megszokott single player,de amit tudtak áthoztak,ráadásul úgy hogy a lehető legjobban hasonlítson a single playerhez
55.
55.
Lorthirash
#53: hmm azér ez nem feltétlen igaz hiszen egy 10 éves játékról beszélünk és én úgy látom hogy a 10 éves fizika jobban működik.
De itt egy ALFA verzió :https://www.youtube.com/watch?v=3Dt5_eCcd8M
Nem a lehúzásra megyek de ez nem a megszokott minőséget hozza mint az eddigi elder scrolls. Igaz ez egy mmo meg minden de ez akkor is fura nekem, mer én szeretem a TES sorozatot.
Én csak azt nem értem miért mondják itt egyesek hogy ez milyen jó amikor jelenlegi állapotában inkább had ne mondjam mi ez. De majd kipróbálom amint tudom és majd akkor összeáll a kép.
54.
54.
PiszkosFred
#52: Értem. Kár érte, pedig jó ötletnek tűnt az ESO, de akkor ennyi volt. A "fizika" és a hamarosan érkező wow kieg már most kinyírta. Remélem a preorder árát visszafizetik, és a 7 napos elállás joga rájuk is vonatkozik :(
53.
53.
Dezseee
#52: Te barátom semmi másra nem mész rá,minthogy lehúzd ezt a játékot. Komolyan egy wow kieghez hasonlítod amiről még semmit nem tudni? Ráadásul a wowban konkrétan nincs fizika(csak annyi amennyi muszáj hogy ne legyen nevetséges). Nevetséges vagy...
52.
52.
Lorthirash
#51: Nem hiszem ennél az Uj WoW kieg (fizikában is) ezerszer többet nyújt majd
51.
51.
PiszkosFred
#47: Bár ez is 2-3 verzióval ezelőtti videó, mint a januári tényleges állapot, de lényegesen közelebb áll a mostanihoz, mint a QuakeCon prezentáció. Továbbra is javaslom, hogy egyszer majd próbáld ki az open beta környékén, ki tudja... még az is lehet, hogy megtetszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...