Így frissül majd a Hearthstone

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 30.
  • Hír
Link másolása
Kiderült néhány konkrétum azzal kapcsolatban, hogy frissítené majd a Blizzard a Hearthstone: Heroes of Warcraftot. Az ingyenes tartalmak mellé fizetős újdonságok is érkeznek.

Hamilton Chu vezető producer a Hearthpwnnak adott interjúban árulta el, hogy milyen frissítéseket tervez a Blizzard a Hearthstone: Heroes of Warcrafthoz. A free-to-play kártyajáték egyébként nyílt bétatesztelés alatt áll, bárki kipróbálhatja.

Ha a játék végleges változata PC-n és iPaden is elrajtol, utána az első Adventure-frissítés következik, amiben új küldetések, asztalok és 10-20 eddig nem látott kártya várja a rajongókat.

Jönnek fizetős tartalmak is, azonban nem kell attól félni, hogy bármelyik megborítaná a játékegyensúlyt, ugyanis ezek elsősorban kozmetikai kiegészítők lesznek; Garrosh Hellscream helyére például beültethető Varian "Lo'Gosh" Wrynn, és kapunk új kártyahátlapokat és helyszíneket is.

Ezeken felül lehet számítani achievementekre, az első nagyobb kiegészítő részeként 100-200 új kártyalapra, valamint extra jutalmakra a ranglistán való előrehaladásért.

Ami viszont nem lesz: a Warcraft-univerzumon kívüli játékelemekről lemondhatunk, nem készül Death Knight és Monk kaszt, továbbá egy darabig 2v2-es játék mód sem, illetve az Observer módra is várni kell.

13.
13.
GabbyXD
#12: Bruhaha rendben sajnálom Bruhaha
12.
12.
szinkron
#8: Bruhaha, mellőzd a vélemény nyilvánítást olyan témában, amit felületesen ismersz, bruhaha.
11.
11.
FATE
#1: Abszolút igazad van. Iszonyat imba, ismerős vele tolja, teljesen átérzem miért az a legdurvább class jelenleg. Én Warrior, Paladin kombót eröltetem azok ugyanis minden ilyen jellegű game-ekben a kedvenceim. Nagyon addiktív, kellemes időtöltést nyújtó játék. Várom már a további fejlesztéseket.:)
10.
10.
kingpeachy
Üdv! Bármilyen tudásszintű emberkével szívesen játszanék. Játékbeli nevem: Peach
9.
9.
markoci555
nem vagyok kártyás hangulatban, de majd ha rám jön, tuti ez lesz amit majd megnézek
8.
8.
GabbyXD
#6: Bruhaha,igazából nem
6.
6.
szinkron
#4: Bruhaha, toltad öt percet és tudod?
4.
4.
GabbyXD
3.
3.
Just S
#2: Várj 15-20 percet és jó lesz kint is van a battlenet appba h Login most be van lassulva egy kicsit és dolgoznak rajta :)
2.
2.
Yetikee
Nagyon király, régen imádtam a hatalom kártyái kártyajátékot és ez teljesen hasonlít rá.Csak valamiért most nem enged be, biztos le van terhelve a szerver
1.
1.
DanielMcBas
Szerintem egy "kicsit" nerfelni kéne a priestet mert eléggé nehéz legyőzni,meg szinte zéró manáért olyan lapokat lehív hogy sírva fakadok
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...