Traileren az új Sherlock Holmes-játék

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 31.
  • Videó
Tavasszal meglátjuk, hogy mire megy a Frogwares a friss ötletekkel és az új engine-nel, tény, hogy a Sherlock Holmes: Crimes & Punishments bitang jó detektívjátéknak ígérkezik. Vessünk rá egy pillantást!

Az alábbi videó a Sherlock Holmes: Crimes & Punishments PS3-as és PS4-es verzióját helyezi előtérbe, de a nyomozós cím PC-re és Xbox 360-ra is megjelenik idén tavasszal.

A nyomozás a helyszínek felkutatásával kezdődik, tanúkat hallgatunk meg, s levonjuk a következtetéseket. Szerencsés esetben azt a gyanúsítottat küldjük rács mögé, aki valóban elkövette az adott bűntényt.

A látványért az Unreal Engine 3 felel, s nem is rosszul.

7.
7.
Gorrister
Ez a játék ugyanazt a szintet fogja hozni mind a sorozat előző 6 része. Erős közepes lesz, játékmechanikai hibákkal de majdnem tökéletes Holmes hangulattal.
Hiába van a Frogwares-nek már 10 éves tapasztalata a Sherlock Holmes játékok készítésében valahogy sosem sikerül nekik az élvonalba törni.
Akik az eddigi részeket szerették azoknak ez is befog jönni. Én már csak azért is be fogom szerezni mert a többi rész is itt figyel a polcon.
6.
6.
drat576
Hááát nem tudom, engem nem győzött meg, szerintem nagyon könnyen benne van a pakliban hogy ez bukó lesz. De ne legyen igazam.
5.
5.
Yanez
Már csak az L.A Noire-os arcmimika hiányzik a tökéletes megvalósításhoz!
4.
4.
Juha
Megnyerö az angolos közömbös jellege a videónak, már jobb a hangulata, mint az amerikai sorozaté :)

Persze majd kiderül, az ilyen játékokat könnyen elronthatják azzal, hogy csak a készítök által kitalált módon csukathatod le a bünöst, vagy pedig pont ellenkezöleg, csak "végigkattintgatod" és meg is oldódik a rejtély.
Mindenesetre érdemes figyelemmel kísérni szerintem.
1.
1.
maktub
Ígéretesebbnek tűnik, mint a Holmes nyomozásairól futószalagon készült point & click kalandjátékok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...